Bunu diyip keşke nakite geçseydim. Şuana kadar ki total kârım 1300 tlydi. Bugün 1000 lira zarar ettim anasını satayım. Her baktığımda daha da eriyorum. Şuan asla çıkılmaz. Sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok artık.Btc düşüyor ayı sezonu gelebilir dikkat edin.
Sende bir cünüplük var zaten. Söyle neye yatırdığını da ona yatırmayalım biz ?Piyasaya girdiğim an her şey çöktü. Bir daha gelmem buralara
Benden kaçarı yok, düşünmem bile düşürüyor :/ Siteye 3. hesapta üye olmamdan anlamalıydım Allah'ın bana yardım etmeye çalıştığınıSende bir cünüplük var zaten. Söyle neye yatırdığını da ona yatırmayalım biz ?
Senin durumun da komik ya hasdhjadsjajdhads Kripto aldığın günden sonra dibi gördün 1 gün beklesen hayvan gibi kâr yapardın büyük ihtimalKim çıkardı yav bu kripto işini?? Ne güzel dolar euro alıp kenara koyuyorduk. :/
Aynen! Euro'dan ettiğim kârı burada yedim. Gerçi Euro'yu da bozdurmadık bakalım kesin o da düşer. (Normalde kesinlikle düşmemesi lazım hatta daha da artması lazım ama ekonomi bakanımız faiz arttırma tuşuna abanacaktır )Kim çıkardı yav bu kripto işini?? Ne güzel dolar euro alıp kenara koyuyorduk. :/