0.3 ten aldım. Arkadaşım bir ay içinde tekrar yükselecek bu merak etme dedi ben de güvendim.Sen zaten dipten aldın , daha da batmazsin sanırım. Bizim aksimize
Parayı yükseleceğini düşündüğüm (umduğum) 5 coine böldüm. Dent dünden beri yükselmeye başladı, en azından kıpırdanıyor.
Bende öyle düşünüyorum. Maksimum arzın hepsi piyasaya sürülmüş. Tekrar çıkış yakalar büyük ihtimal. O yüzden elimde tutuyorum bende.0.3 ten aldım. Arkadaşım bir ay içinde tekrar yükselecek bu merak etme dedi ben de güvendim.
14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.Shiba'ya 1000 dolar atacaktın 14 milyon dolar olacaktı. @sensey
Hayali bile fakir bu çocuğun.14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.
Cebin değil gönlün zengin olsun be sensey14 milyon kazansam kutsal ejder maskesi takarım avatarıma.
Milyoner misin sen küçümsüyorsun 10 milyon dolar iyi para. 10000 yılda toplayan lan benHayali bile fakir bu çocuğun.
Kötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.Milyoner misin sen küçümsüyorsun 10 milyon dolar iyi para. 10000 yılda toplayan lan ben
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?Cebin değil gönlün zengin olsun be sensey
Başkasına gönlün zengin olsun diyor. Herkes zengin olsa anlamı olmaz. İşini biliyor bir tek kendi zengin olmak istiyor : ))Kötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?
O kadar param olsa çeker giderdim lan ben :SKötü para diyen yok ama adam avatardan bahsediyor o kadar parası olursa daha.
Çık git len konudan, sadece gönül zenginliği istiyorsan coin işine niye girdin he?