Bir şey nasıl 10000x yapar ya Shiba iti.
Tabi ki yapar. Çünkü Binanca Wallet ile alamıyorum. Ben alabilsem yapmazdı.Bir şey nasıl 10000x yapar ya Shiba iti.
Nereden alınıyor bu?Tabi ki yapar. Çünkü Binanca Wallet ile alamıyorum. Ben alabilsem yapmazdı.
Gelin daha adam akıllı hiç bir yerde listelenmemiş Hachiko (shu shu nun esinlenildiği köpek) coin balinaları olalım Henüz adam akıllı bir yerde listelenmemiş herhalde
Hachiko: Hachiko Token | Address 0x87ffc48c9f89fc5dfa05836e083406d684fd6331 | BscScan
The Contract Address 0x87ffc48c9f89fc5dfa05836e083406d684fd6331 page allows users to view the source code, transactions, balances, and analytics for the contract address. Users can also interact and make transactions to the contract directly on BscScan.bscscan.com
Pancakeden alınıyor bu da tüm servetimizi yatırıp 2 TL'lik alsak mı ne yapsakNereden alınıyor bu?
Sen de ne fakir çıktı be At bir 100.Pancakeden alınıyor bu da tüm servetimizi yatırıp 2 TL'lik alsak mı ne yapsak
Hepsine 100 atsam oo : )) Böyle almaya doyamıyor insan. Bol sıfır gördün mü yapıştır gitsin : ))Sen de ne fakir çıktı be At bir 100.
Doge, kariyerini başlamadan bitirmez umarım reisXRP ve Doge a yatırdık bakalım.
Yatırdığımdan beri sürekli para kaybediyorum ama yükselir herhalde.Doge, kariyerini başlamadan bitirmez umarım reis
Sen zaten dipten aldın , daha da batmazsin sanırım. Bizim aksimizeYatırdığımdan beri sürekli para kaybediyorum ama yükselir herhalde.
Edit: Şimdi baktım 35 cent yükselmişim.