Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228

Silinmiş Üye

Ne kadar sürdü ret yediğini söylemeleri?
İlk 2si hızlı oldu, sonuncusu uzun sürdü. Ama toplam 7 kez ret yedim. 4ü global olan 3 trbinance. Neyse benim yatıracaklarım sabit gibi o yüzden sıkıntı etmiyorum. Tekrardan hesap açıp deneyeceğim.

İlk 2si hızlı oldu, sonuncusu uzun sürdü. Ama toplam 7 kez ret yedim. 4ü global olan 3 trbinance. Neyse benim yatıracaklarım sabit gibi o yüzden sıkıntı etmiyorum. Tekrardan hesap açıp deneyeceğim.
Ben bir süredir bekliyorum. Umarım böyle red falan yemem. Çünkü parayı çoktan yatırdıydım .d

Silinmiş Üye

Ben bir süredir bekliyorum. Umarım böyle red falan yemem. Çünkü parayı çoktan yatırdıydım .d
Global binance 60 dakika süre veriyor onay için. En fazla 2-3 saat gecikmeli söylüyor. Eğer daha uzun sürdü diyorsan bi kontrol etmekte fayda var.

Global binance 60 dakika süre veriyor onay için. En fazla 2-3 saat gecikmeli söylüyor. Eğer daha uzun sürdü diyorsan bi kontrol etmekte fayda var.
5 iş günü diyor globaldeki hesap için. Bekleyecez bakalım. Şimdi onaylanmazsa yatırılan parayı çekemiyor muyuz xd

Edit: Bilmeyen arkadaşlar için yazayım, "Hesabınıza ilişkin kimlik doğrulamayı tamamlamadıysanız, çekim limiti her 24 saat için 2 BTC olarak ayarlanır." bu Binance sitesinden aldığım bir bilgidir. Yani kimlik doğrulamasanız da paranızı çekebiliyorsunuz. Sadece ufak bir kısıtlamaya tabi oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Ramazandan sonra askerdeyim. Askere gitmeden önce bi almayı düşünüyorum. 20-25 gün onun hayaliyle yaşarım artık.

Silinmiş Üye

5 iş günü diyor globaldeki hesap için. Bekleyecez bakalım. Şimdi onaylanmazsa yatırılan parayı çekemiyor muyuz xd
Valla ben üyelik açarken kontrol süresi vardı ama bilemedim yani :D trbinance ile bağlantısı var direkt onada aktarabiliyorsun diye biliyorum. Ama Türkiye'de ikamet etmediğim için diğer yolları bilmiyorum. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık