Bu it coinler neden Ethereum ağı kullanıyor be :/ Yüksek yatırman lazım.
Bir anda görmedi Binance girdi hatta bnb tutanlara indirimli satıldı.Bilgi ve sıkı takip önemli bu olaylarda.Bu Barça Fan Token paso düşüyordu bir anda 600 ü gördü bugün
Arkadaş 367'den almış baya düşmüştü 200'lere inmişti. Şimdi bir anda fırlayınca şaşırdım. Binance'de olmadığı aklıma hiç gelmedi.Bir anda görmedi Binance girdi hatta bnb tutanlara indirimli satıldı.Bilgi ve sıkı takip önemli bu olaylarda.
Madencilik konusunda fazla bir bilgim yok, fakat oturduğum yerde 15 senedir tanıdığım internet kafe sahibi bir arkadaş pandemide kafeler kapatılınca ekran kartı satın alıp, ethereum madenciliği yapmaya başladı. Yanlış bilmiyorsam 6 bilgisayarda kazım işlemi yapıyor ve ayda dört bin lira civarı kazanıyor. Yine de kendisine sormam lazım. İstersen onunla konuşur, daha da detaylı bilgi alırım.Beyler kendimce bilgim var, ama detayli yok ve huyum geregi baya saglam arastirarak girmek istiyorum, kulaktan dolma degil. Nelere dikkat etmem lazim, hangi site veya sitelerde detaylari iyice ogrenip mantikli islem yapabilirim.
Ayrica mining konusundada ayni merak icerisindeyim, elektirik vs konusunda sorun olmaz, cogu kisi elektirik vs tuketiminden kaynakli yakiniyor ama Viyana 'dayim belediyeye kitlerim bu elektirigi sorun olmaz yani.
@Smoker ozellikle yorumunu rica ediyorum.
Sağlam araştırıp, kendimi güvenceye alacağım diye bir şey yok. Yatırım başlı başına büyük bir risktir, kazanacağım düşüncesine kendini kaptırıp girmemelisin. Kripto para borsasına gireceksen şu listedeki borsalara, borsa skoru yüksek olanlara girebilirsin. İşlem Hacmine Göre En İyi Kripto Para Borsaları | CoinMarketCapBeyler kendimce bilgim var, ama detayli yok ve huyum geregi baya saglam arastirarak girmek istiyorum, kulaktan dolma degil. Nelere dikkat etmem lazim, hangi site veya sitelerde detaylari iyice ogrenip mantikli islem yapabilirim.
Ayrica mining konusundada ayni merak icerisindeyim, elektirik vs konusunda sorun olmaz, cogu kisi elektirik vs tuketiminden kaynakli yakiniyor ama Viyana 'dayim belediyeye kitlerim bu elektirigi sorun olmaz yani.
@Smoker ozellikle yorumunu rica ediyorum.