Bence caizkorsanfan olacak.Zoroya ve kılıca bulanmamış forum oluşturacak kesinlikle( şaka amaçlıdır kimse alınmasın lütfen)Smoker'ın açıklayacağı sürpriz KFCoin olabilir mi?
Bence caizkorsanfan olacak.Zoroya ve kılıca bulanmamış forum oluşturacak kesinlikle( şaka amaçlıdır kimse alınmasın lütfen)Smoker'ın açıklayacağı sürpriz KFCoin olabilir mi?
Binancede yok diye girmedim ben buna.Listelenince de hemen aldım.Market genişlerse artabilir fiyatı. Bir ay önce girseydim buna, villamdan yazıyor olacaktım bunları Ytd.
Bana 1 milyon dolar yeter
Shibayı almak isteyip alamayan çok fazla kişi vardı. Bu yüzden binanceye yeni giren hemen alınmaz düşünceme rağmen alım yaptık. Biraz düşse de toparladı. Bu vitalikin olayı olmasaydı shiba bu durumun yakınından bile inmezdi. En fazla yükselmezdi ama çıtasını korurdu pek düşmezdiBinancede yok diye girmedim ben buna.Listelenince de hemen aldım.
Ben de gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu arada yanılmıyorsam Vitalik 40 trilyon Shiba yaktı. Hepsini göndermemiş anlaşılan. Bu iyi bir şey.
Zamanında kışın su-dondurma hissesi alan borsacı abiler geldi aklıma : ))Bugün Sun diye bir coin aldım. Sebebi şudur.
Snow diye coin varmış kış aylarında yükselmiş, demekki sun da yazın yükselir dedim. Ha bir de yapılış amacına baktım btc alternatifi denmiş. Belki Elon amca el verir dedim. Tarihe not düşmek için yazdım buraya yatırım matırım tavsiyesi değildir.
Piyasaya girmeden önce bir araştırma yaptım en düzgün binance gözüküyordu.Ben de binance harici alım satım yapmıyorum.Zaten shitcoin de almiyordum ama düzgün coinlere 3 ay uzun vade yatırımı yapıp zararla çıkan tek adam olduğum için öperler dedim ve girdim.Shibayı almak isteyip alamayan çok fazla kişi vardı. Bu yüzden binanceye yeni giren hemen alınmaz düşünceme rağmen alım yaptık. Biraz düşse de toparladı. Bu vitalikin olayı olsaydı shiba bu durumun yakınından bile geçmezdi. En fazla yükselmezdi ama çıtasını korurdu.