Umarım 90% fazla değildir.Shib 10x civarı, Bnb 3-4x civarı, Polkadot, Rose falan da 2x civarı getirdi. Sadece dogira denilen bir coinden %90 kaybettim.
Umarım 90% fazla değildir.Shib 10x civarı, Bnb 3-4x civarı, Polkadot, Rose falan da 2x civarı getirdi. Sadece dogira denilen bir coinden %90 kaybettim.
Yok denemelik küçük bir miktar atmıştım o yüzden sıkıntı olmadı.Umarım 90% fazla değildir.
Arkadaşa bas olum her türlü 2x yapacak dedim çocuk sövüyor şuan bana jhasfnjasfmkasfmShibadan yüzde yüz zararım var.Yine de içerdeyim.2 sene sonra 10 milyon dolarım ile bu mesajı düzenleyeceğim.
Milyon dolar mı? Hahahaha neden Kidsever olduğun belli, az ile yetiniyorsun. Zira ben MİLYARDER olacağım. Bezos getir götürümü yapacak.Shibadan yüzde yüz zararım var.Yine de içerdeyim.2 sene sonra 10 milyon dolarım ile bu mesajı düzenleyeceğim.
2x yaptı işte 2x düşmedi mi?Arkadaşa bas olum her türlü 2x yapacak dedim çocuk sövüyor şuan bana jhasfnjasfmkasfm
Anlatamıyorum işte ona bunu. 2x dedim sözümü tuttum ben asfjnasfjmafskmasf2x yaptı işte 2x düşmedi mi?
Ben alırken uzun vade düşünerek aldım.Hatta Binance uygulamasını da sildim.Soğuk borsaya atmayı bilsem onu da yapardım.2 sene zaman verdim kendime.Arkadaşa bas olum her türlü 2x yapacak dedim çocuk sövüyor şuan bana jhasfnjasfmkasfm
Her şeyi elde etmeye çalışıp elindekinden de olan adam cosplayi mi bu.Milyon dolar mı? Hahahaha neden Kidsever olduğun belli, az ile yetiniyorsun. Zira ben MİLYARDER olacağım. Bezos getir götürümü yapacak.