Novella ve roman arası denebilir. Kanun Alaşımı kitabından biraz daha kısa.(129 bin kelime vs 107 bin kelime)Novella mıydı bu?
Novella ve roman arası denebilir. Kanun Alaşımı kitabından biraz daha kısa.(129 bin kelime vs 107 bin kelime)Novella mıydı bu?
Kelseir sposunu vermeyerek iyiliğimi yaptım. O akşam için söz veremem:d@kekomancer ile kitaplardan bahsedeceğiz çarşamba günü DC'de @Tilqi_Gin gelirsen muhabbetimiz güzelleşir tabi diğer arkadaşlar da gelebilir.
En son Sınırsız Arcanum ve Kanun Alaşımı'nı okudum spoiler vermek yok ama xD
İyi dayanmışsın gerçekten ben olsam verirdimKelseir sposunu vermeyerek iyiliğimi yaptım. O akşam için söz veremem:d
Bugün Kayıp Metal bitiyor. Basacağım sürprizbozanları sana.@kekomancer ile kitaplardan bahsedeceğiz çarşamba günü DC'de @Tilqi_Gin gelirsen muhabbetimiz güzelleşir tabi diğer arkadaşlar da gelebilir.
En son Sınırsız Arcanum ve Kanun Alaşımı'nı okudum spoiler vermek yok ama xD
7-8 gibi başlarız ne kadar gelen olursa o kadar az konuşur @kekomancer iyi olur xDBugün Kayıp Metal bitiyor. Basacağım sürprizbozanları sana.
Müsait olursam Alacakaranlık'ın Altıncısı hikayesinin devamını(yayınlanmadı, Savaş Ritmi çıkış etkinliğinde Sanderson okumuştu)!da Deepl yardımıyla çevirmeyi planlıyorum şu kitap bitince.
@seyyah 'ı da çağırın, buradan görmez belki DC'den de bir mesaj atarsınız.
Benliğin Gölgelerini de bir oku bari. Kısa kitap, bitirirsin hemen.7-8 gibi başlarız ne kadar gelen olursa o kadar az konuşur @kekomancer iyi olur xD
Olabilir bakayım ona daBenliğin Gölgelerini de bir oku bari. Kısa kitap, bitirirsin hemen.
Benim boşa çıkma saatim 9'u bulabilir. 9'u geçmez diye tahmin ediyorum.7-8 gibi başlarız ne kadar gelen olursa o kadar az konuşur @kekomancer iyi olur xD