Şu takvime bakınca planlanan işlere ulaşabilmesi için baya ömür gerekecek ya.
Questioner
Have you figured out how old you think you're gonna be when you finish the Cosmere?
Brandon Sanderson
My goal is by age 72.
Şu takvime bakınca planlanan işlere ulaşabilmesi için baya ömür gerekecek ya.
Harika olur. Ben de biraz forum kurcalayayım madem. Unuttum neredeyse çoğu şeyi.@kekomancer @Tilqi_Gin kitapları bu ay bitirmeyi planlıyorum sonra da toplanalım bir ara.
Adolin övesim var xD
Bayağı optimistik davranmışım. Sanderson geçen gün canlı yayında Fırtınaışığı 6 için 2033 tarihini vermiş.Bu takvime ve Sanderson'ın yaklaşık tahminlerine göre 2031'in sonunda Fırtınaışığı 6 kitabını göreceğiz gibi.
Ya zaman atlaması böyle bir şey değil Bay Sanderson allah seni ne yapmasın..Bayağı optimistik davranmışım. Sanderson geçen gün canlı yayında Fırtınaışığı 6 için 2033 tarihini vermiş.
Novella mıydı bu?
Listeyi ablama atayım da biraz mutlu(!) olsun.
Gelecek yıllar için tahmini takvim
December 2024: Wind and Truth
Spring 2025: Skyward Legacy One(?)
December 2025: White Sand Novel/Dark One(?)
Spring 2026: Skyward Legacy Two(?)
December 2026: Skyward Legacy Three(?)
December 2026: Horneater(?)
December 2028: TBD
December 2028: Ghostbloods 1
Summer 2029: Elantris 2
December 2029: Ghostbloods 2
Summer 2030: Elantris 3
December 2030: Ghostbloods 3
Bu takvime ve Sanderson'ın yaklaşık tahminlerine göre 2031'in sonunda Fırtınaışığı 6 kitabını göreceğiz gibi.
TÜRKIYE (İTHAKI)
İthaki will publish Tress of the Emerald Sea early in 2024, as well as Yumi and the Nightmare Painter and Dark One for release right before Türkiye’s biggest book fair, in Istanbul at the end of the summer. İthaki’s books can be purchased on Amazon, as well as their local Penguen bookstores.
Sanderson'ın haberine göre Tress 2024 başlarında, Yumi de yaz bitmeden çıkacak.