Güvenmiyorum hiç. Uzun zamandır katılıyorum korsanfan lige hiç böyle ilgilenme fırsatım olmamıştı.Sen böyle diye diye şampiyon olacaksın galiba
Güvenmiyorum hiç. Uzun zamandır katılıyorum korsanfan lige hiç böyle ilgilenme fırsatım olmamıştı.Sen böyle diye diye şampiyon olacaksın galiba
Az önce baktım da benim orta sahalarda iş yok. Beş oyuncudan ne gol ne de asist katkısı var. Önümüzdeki ma. dediğini yapayım bakam. Belki tutarBazen oluyor ya, zayıf takım doğru taktik yaparsa böyle olabiliyor. Yüksek hızda paslaşma yerine vur de kaleye, bana güven. Kazanamazsan gel yanıma. Geride belki bir adam hata yapmıştır.
Rakibine de bağlı taktik biraz, zirve takımsa o tutmaz ama normal senin ayarında takımsa tutar. Fikstura bak öyle dene.Az önce baktım da benim orta sahalarda iş yok. Beş oyuncudan ne gol ne de asist katkısı var. Önümüzdeki ma. dediğini yapayım bakam. Belki tutar
Nasıl bir teklifin var? Muslera çok değerli ama bir duyalım senin gönlünden kopanı.@Daredewill gel anlaşalım senle Muslera ya karşı ne istiyorsun
Ben Muslera için değer biçemem o yüzden senin ne istediğini duyalım önceRakibine de bağlı taktik biraz, zirve takımsa o tutmaz ama normal senin ayarında takımsa tutar. Fikstura bak öyle dene.
Nasıl bir teklifin var? Muslera çok değerli ama bir duyalım senin gönlünden kopanı.
Ya aşağı yukarı aynı ayarda kaleci, ya da iyi para isterim. 15 milyon, sana bir kolaylık yapayım. Oyuncu+para da olur.Ben Muslera için değer biçemem o yüzden senin ne istediğini duyalım önce
14.5 + istediğin bir oyuncu yalniz oyuncuyu nasıl vereceğimi bilmiyorumYa aşağı yukarı aynı ayarda kaleci, ya da iyi para isterim. 15 milyon, sana bir kolaylık yapayım. Oyuncu+para da olur.
Ben biliyorum, takımını söyle sana istek atarım. oyuncunu değeri üzerinden alırım ama. Sen de bana teklif yap. Muslera için para öner satayım. Muslera üzerine tıkla teklif yap de.14.5 + istediğin bir oyuncu yalniz oyuncuyu nasıl vereceğimi bilmiyorum