Hat-trick e boyun eğdik Taktiğim uzun top kalmış antreman maçlarından taktik denerken ona rağmen ezilmemişim kafa kafaya gitmiş.
Ama Muslera be, başkası olsa neyse de Muslera değişmem. Zaten kaşiften aramıştım daha iyisi varken onu almıştım. Bu sefer duysallık kazanacak.duygusal davranmazdın sen selim hatta ilk sezonumda kalecin cok gol yiyor diye benle takas yapmistın gucu daha az bir kaleciyle ve kupayi almistin unutma o gunleri akil ve mantik sana kazandirdi duygusallik kaybettirir degistir gitsin
Düşük tempo beraberlik getirir.Yine berabere kalmışım. Ben anlamadım bu oyunu. Defansif oynuyorum berabere kalıyorum, atak oynuyorum yine berabere kalıyorum. Topla oynama falan hepsinde üstün takım yine berabere kalmış. Takım değerlerine girmiyorum bile. O konuda nerdeyse ikiye katlamışım. Oyuncuların form durumlarına da dikkat ediyorum. Ama yine de berabere kalıyorum
Onları da hallettim. Still ofansif vs. tatktikleri de yaptım ama sonuç aynı :dDüşük tempo beraberlik getirir.
Belki berabere kalmaya programlıdırOnları da hallettim. Still ofansif vs. tatktikleri de yaptım ama sonuç aynı :d
Gol atarak mı berabere kaldın, gol varsa sıkıntı yok. Forvetler beceriksizdir. Kaleyi görünce vur dene garanti ederim. Takımın adı ne?Yine berabere kalmışım. Ben anlamadım bu oyunu. Defansif oynuyorum berabere kalıyorum, atak oynuyorum yine berabere kalıyorum. Topla oynama falan hepsinde üstün takım yine berabere kalmış. Takım değerlerine girmiyorum bile. O konuda nerdeyse ikiye katlamışım. Oyuncuların form durumlarına da dikkat ediyorum. Ama yine de berabere kalıyorum
Oynadığım takım: 90 milyon, benimki 197 milyon.Belki berabere kalmaya programlıdır
Aynen, 2-2 . Nothingam Forest.Gol atarak mı berabere kaldın, gol varsa sıkıntı yok. Forvetler beceriksizdir. Kaleyi görünce vur dene garanti ederim. Takımın adı ne?
Bazen oluyor ya, zayıf takım doğru taktik yaparsa böyle olabiliyor. Yüksek hızda paslaşma yerine vur de kaleye, bana güven. Kazanamazsan gel yanıma. Geride belki bir adam hata yapmıştır.Aynen, 2-2 . Nothingam Forest.