Ya sen kazanacaksın ya dostlukGüzel bi maç olsun dostluk kazansın şu @Sir Crocodile beslemeyi de bırak adam Liverpool oldu sayende şikayet edip banlatırım ikinizi de ona göre
Varsa tekliflerin getir onlarıda değerlendireyim
Ya sen kazanacaksın ya dostlukGüzel bi maç olsun dostluk kazansın şu @Sir Crocodile beslemeyi de bırak adam Liverpool oldu sayende şikayet edip banlatırım ikinizi de ona göre
Bak işte!Ben rakibimi zayıflatmam @Sir Crocodile gibi senin duygusallığından insanları reddedememenden faydalanıyor bu verme en iyi oyuncularını arnold lig sonu 110 olacak adam her mevkide genç olacak ki antrenmanla ilk 11den 4 5 kişiyi geliştiresin gerisi de transfer kan emici @Sir Crocodile
Defansın mı yok kardeşim gözün onda kaldı, iki düzgün oyuncumuz var o da nazara gelecek. Dialloyu da transfer listesinden ucuza aldıydım şans.@Bavs Diallo da gözüm var sakatlanırsa benden bilme!
Bir de listedeydi he görsem kaptirmazdim bir de fransiz...Defansın mı yok kardeşim gözün onda kaldı, iki düzgün oyuncumuz var o da nazara gelecek. Dialloyu da transfer listesinden ucuza aldıydım şans.
Yalnız Liverpool un kaleciler iyiymiş. 96-95-85 nedir yav. Adamda birde en pahalı kadro var kaleci bile satmamış. Benim oblak’a birşey olsa kalede 78’lik kova var.Bir de listedeydi he görsem kaptirmazdim bir de fransiz...
Ne güzel Diallo keşke benim olsa!
Listede Courtois vardı bugün bende onu cektim yedeğe, diğer kalecimde Donnarumma...Yalnız Liverpool un kaleciler iyiymiş. 95-95-85 nedir yav. Adamda birde en pahalı kadro var kaleci bile satmamış. Benim oblak’a birşey olsa kalede 78’lik kova var.
Courtoşs i ben satmıştım Donna çok iyimiş yalnız. Ligteki takımları genelde izlemiyordum ama bakınca insan bi depresyona girebiliyor. 79 ortalama takımı 92 yaptım daha ne yapayım bu kadar kısa sürede .Listede Courtois vardı bugün bende onu cektim yedeğe, diğer kalecimde Donnarumma...
Kalede sıkıntım yok şuan. Bakalim bir kac adam daha lazim bana.
Cortouis iyi aslinda niye sattin ki yedek olurdu...Courtoşs i ben satmıştım Donna çok iyimiş yalnız. Ligteki takımları genelde izlemiyordum ama bakınca insan bi depresyona girebiliyor. 79 ortalama takımı 92 yaptım daha ne yapayım bu kadar kısa sürede .