Tabi Martine bir sürpriz yapacam taktik açısındanYok ya abartıyorlar. Normal bir oyuncuyum.
Gider gider çizgi taktiklerini iyi ayarlarsan gider...
Tabi Martine bir sürpriz yapacam taktik açısındanYok ya abartıyorlar. Normal bir oyuncuyum.
Gider gider çizgi taktiklerini iyi ayarlarsan gider...
Aga be çok iyiydi eline sağlık@Phoenix Marco bu nasıl maçtı be. Heyecandan gidiyodum.
2x, bazende hic izlemiyorummaçları kaç hızda izliyorsunuz ? Ya da hiç izlemeyen var mi !
250 coin vardı bende.Şimdi 10 tane var.Kaşiften 16 ya alıp 25e satmak için bütün coinleri yedim.Kaşifte adam yok. Transfer listesi bizim ligteki menajerlerin full fiyata sattığı adamlardan geçilmiyor. Sırf ucuza alıp pahalıya satmak için kaşiften adam almak saçma, 15 coin gidiyor boşa resmen .
16 ya aldığını 25’e satmıyorsun orada bir anlaşalım Benimde baya gitti coin.250 coin vardı bende.Şimdi 10 tane var.Kaşiften 16 ya alıp 25e satmak için bütün coinleri yedim.
Transfer Listede 3 5 düzgün adam varken o fiyata veriyordum adamları kaçırmayayim diye.Şimdi adam kalmadı son fiyata satıyorum.Kadro değerim 320+ oldu.16 ya aldığını 25’e satmıyorsun orada bir anlaşalım Benimde baya gitti coin.
Bende Maksimum 20.8 e satabileceğim adamı 20.7 ye falan koyuyorum hep. Oyunun algoritmasına göre belki arada fark vardır diyeTransfer Listede 3 5 düzgün adam varken o fiyata veriyordum adamları kaçırmayayim diye.Şimdi adam kalmadı son fiyata satıyorum.Kadro değerim 320+ oldu.