Satılma zamanı oynuyor diye biliyorum.Ben en çok 30m edicek adamı 25e koyarım.Vakit nakittir diye.Bende Maksimum 20.8 e satabileceğim adamı 20.7 ye falan koyuyorum hep. Oyunun algoritmasına göre belki arada fark vardır diye
Satılma zamanı oynuyor diye biliyorum.Ben en çok 30m edicek adamı 25e koyarım.Vakit nakittir diye.Bende Maksimum 20.8 e satabileceğim adamı 20.7 ye falan koyuyorum hep. Oyunun algoritmasına göre belki arada fark vardır diye
Ronaldo’ya cuadradonun fiyatlar ne öyle pekiSatılma zamanı oynuyor diye biliyorum.Ben en çok 30m edicek adamı 25e koyarım.Vakit nakittir diye.
Onları ben satmadigim için beni ilgilendirmiyorRonaldo’ya cuadradonun fiyatlar ne öyle peki
Ben seni nrwcastle sandım pardonOnları ben satmadigim için beni ilgilendirmiyor
Kabul ettim dostum kusura bakma dün nöbetçiydim işte bakamadım hiç ?@GeorgeRMartin Nick‘im Gogo Saki. İstek gönderdim. Kabul eder misin?
Yok ya sinirleniyorum öyle izlemiyorummaçları kaç hızda izliyorsunuz ? Ya da hiç izlemeyen var mi !
Ne beslemesi kardeş al sat, takas yapiyoruz. Siz de yapin önünüzü kesen mi var? Yönetim dediğin böyle olur diye ders veriyorum resmen. Siz de bu dersi alın bedava...Güzel bi maç olsun dostluk kazansın şu @Sir Crocodile beslemeyi de bırak adam Liverpool oldu sayende şikayet edip banlatırım ikinizi de ona göre