Tamam, şimdi yapamam ama maç başladı. : )At istersen ama yedek kalecinle çıkarsan makbule geçer kalecim 78 :d
Tamam, şimdi yapamam ama maç başladı. : )At istersen ama yedek kalecinle çıkarsan makbule geçer kalecim 78 :d
Yedeklerle 3~0 kazandim şimdi. Hani fazla gaza gelmeyelim...Tamam, şimdi yapamam ama maç başladı. : )
O dört oyuncum antremanda olduğu içindir. Kaleci olmadan 7 kişilik takımı yenmişsin.Yedeklerle 3~0 kazandim şimdi. Hani fazla gaza gelmeyelim...
Benim de adamlar antremanda işte... Onun yaninda yedekler de boldu...O dört oyuncum antremanda olduğu içindir. Kaleci olmadan 7 kişilik takımı yenmişsin.
Tamam, bekliyorum.Benim de adamlar antremanda işte... Onun yaninda yedekler de boldu...
Neyse lig gelsin de o zaman görüşelim.
Alacağım aklını senin dostluk atmış yenememişsin yineDaha benimle karşılaşmadın o yüzden o. Bi gel hele bakalım...
Yedeklerle atiyorum anla artik bunu adamlar antremanda hep.Alacağım aklını senin dostluk atmış yenememişsin yine
Ligin en kötü takımını aldım ben gardaş ve 5 maçta 1 gol yedim henüz boş takıma karşı da oynamadım takım iyice gelişince sen düşünYedeklerle atiyorum anla artik bunu adamlar antremanda hep.
Neyse lig zamani gelsin de...
Ya burada fark etmiyor o kandirmayalim birbirimizi.Ligin en kötü takımını aldım ben gardaş ve 5 maçta 1 gol yedim henüz boş takıma karşı da oynamadım takım iyice gelişince sen düşün
Ya burada fark etmiyor o kandirmayalim birbirimizi.
Tamam büyük takimlarin avantaji var başta fakat diger takimlar da ilk 5 haftaya kadar toparliyor. Çünkü al sat sistemi küçük takimlar için avantaj. Futbolculari daha rahat satiliyor vb.
Onun dışında taktik önemli bir de ispanyol kadrosu kurmuşsun normal öyle olmasi. Ben genelde burada oynarken öyle yapmiyorum da neyse bundan sonra ki liglerde bende yapacagim o zaman diyemeyeceksin en az golu yiyen takim benim diye...