Senide yenmiştim hem evinde hem deplasmanda Yav he he Lige bir gün erken girdin tüm çıtırları topladın takımına bir bırakamadın şikeyi, şampiyon olamada görim3~4 tane nerde 20 tane nerde hep algı bunlar. Kollamayla şampiyon olduk demiyorda!
Senide yenmiştim hem evinde hem deplasmanda Yav he he Lige bir gün erken girdin tüm çıtırları topladın takımına bir bırakamadın şikeyi, şampiyon olamada görim3~4 tane nerde 20 tane nerde hep algı bunlar. Kollamayla şampiyon olduk demiyorda!
Hatirlamiyorum ya hemen yenmiştim de he he ondan!Senide yenmiştim hem evinde hem deplasmanda Yav he he Lige bir gün erken girdin tüm çıtırları topladın takımına bir bırakamadın şikeyi, şampiyon olamada görim
Oyun başında öyleydi. Bende fazla para vermiyolar diye satıp zaman kaybetmek istemedim.@DragBug gerçek savaş yapmıyoruz normal kale savunacaksın şehir savunmayacaksın bu kadar defans ne olacak Ben bu kadar defansla istanbulu tutardım fatih alamazdı bea
Peki nasıl oyuncu aldın madem satmadınOyun başında öyleydi. Bende fazla para vermiyolar diye satıp zaman kaybetmek istemedim.
Sat onlari hep çok fazla var. 6 en fazla 7 tane kaliteli isim olsun. Fazla para vermeseler de sat. Al~sat yaparak kadroyu geliştir.Oyun başında öyleydi. Bende fazla para vermiyolar diye satıp zaman kaybetmek istemedim.
Karışma adama istediği gibi yapsın hatta sende onun gibi yapsan iyi olurSat onlari hep çok fazla var. 6 en fazla 7 tane kaliteli isim olsun. Fazla para vermeseler de sat. Al~sat yaparak kadroyu geliştir.
Yardımcı oluyoruz senin gibi sadece kendimizi mi düşünelim.Karışma adama istediği gibi yapsın hatta sende onun gibi yapsan iyi olur
Yardımcı olma yollarımız farklı bizim ben başka yönden yardımlaşıyorumYardımcı oluyoruz senin gibi sadece kendimizi mi düşünelim.
Def oyuncusu satmak yerine yedek forvetleri sattım.Sıra gelince bunlarıda satıcam.Peki nasıl oyuncu aldın madem satmadın