Ne haksızlığı ne yenilmesi .d Taktik her şey .dYok oyle haksızlık olur yenileceksemde kendi kadromla yeniliyim .
Ne haksızlığı ne yenilmesi .d Taktik her şey .dYok oyle haksızlık olur yenileceksemde kendi kadromla yeniliyim .
Yok benimde kadro full hazir değil. Antremanda adamlar var bakalim kazanirim heralde...Hazırımda fark yemessem iyidir senin bu kardroyla kendi kadromu geliştirmek için elimdem geleni yaptım ama acemi olduğum belli oluyor.
Birakin bu ayakları be zamaninda tüm forum bana karşı yaptığınız oyunlar dün gibi aklimda. 20 tane antreman kampi yiyen başka bir oyuncu yoktur bu evrende.Ne haksızlığı ne yenilmesi .d Taktik her şey .d
Ne haksızlığı anlaşma sağlayacazYok oyle haksızlık olur yenileceksemde kendi kadromla yeniliyim .
En güçlü takımla oynarsan tabi antrenman yersinBirakin bu ayakları be zamaninda tüm forum bana karşı yaptığınız oyunlar dün gibi aklimda. 20 tane antreman kampi yiyen başka bir oyuncu yoktur bu evrende.
Yok reis teşekkürler ama olmaz bu tür şeyleri tam beceremiyorum.Ne haksızlığı anlaşma sağlayacaz
Daha hiç en büyük takimlariyla oynamadim ligi. Ya orta ya da kötü geldi hep en iyisi Napoli, Leicester falan işte... :/En güçlü takımla oynarsan tabi antrenman yersin
Ben Bologna ile 1.liğe erkenden oturmuştum ve kadrom da epey iyiydi. Bana da kullanıyorlardı yani antrenman .d Şampiyonluğuma gölge düşürmeDaha hiç en büyük takimlariyla oynamadim ligi. Ya orta ya da kötü geldi hep en iyisi Napoli, Leicester falan işte... :/
En iyi takimlara değil bana kullaniyordu. Ligi dizayn ettiler eyyy Korsanfan!!!
3~4 tane nerde 20 tane nerde hep algı bunlar. Kollamayla şampiyon olduk demiyorda!Ben Bologna ile 1.liğe erkenden oturmuştum ve kadrom da epey iyiydi. Bana da kullanıyorlardı yani antrenman .d Şampiyonluğuma gölge düşürme
Böyle kadroyla oynarsan normal reisDaha hiç en büyük takimlariyla oynamadim ligi. Ya orta ya da kötü geldi hep en iyisi Napoli, Leicester falan işte... :/
En iyi takimlara değil bana kullaniyordu. Ligi dizayn ettiler eyyy Korsanfan!!!