Yardımcı olmayı seviyorsun yani. Bana adam satsana o zaman...Yardımcı olma yollarımız farklı bizim ben başka yönden yardımlaşıyorum
Yardımcı olmayı seviyorsun yani. Bana adam satsana o zaman...Yardımcı olma yollarımız farklı bizim ben başka yönden yardımlaşıyorum
Anladım ama gerçekten defansın çok fazlaDef oyuncusu satmak yerine yedek forvetleri sattım.Sıra gelince bunlarıda satıcam.
İstediğim teklif geldiği sürece her oyuncum satılıktır teklifini duyalım hocamYardımcı olmayı seviyorsun yani. Bana adam satsana o zaman...
Mane ve Arnold'a kaç istiyorsun?Anladım ama gerçekten defansın çok fazla
İstediğim teklif geldiği sürece her oyuncum satılıktır teklifini duyalım hocam
Benim kaç istediğim değil senin onlar için gözden ne çıkardığın önemliMane ve Arnold'a kaç istiyorsun?
Kapalı antrenman arkadaşların da yukarıda bahsettiği gibi bi kişiye yüklenme durumları olmasın diye kapadım takımı geliştirin taktik önemli bak deplasmanda tottenham gibi kadrosu benden 100m daha değerli olan takımı yendim olabiliyor böyle şeyler ? sert başlangıçlar olmuş @Sir Crocodile kazanmış mesela hele bana denk gelseydin de bi ilk haftadan umutlarını kırsaydım senin ?Antrenman açık mı ya