@Sir CrocodileOyuncu ararken Leicester'ın kadrosuna baktım kimin takımıysa helal olsun iyi transfer yapmış tüyolarına açığım.
Harbi o ne lan öyle, 100 tane defans oyuncusu almış 8 - 1 - 1 oynansa mantıklı aslında@DragBug gerçek savaş yapmıyoruz normal kale savunacaksın şehir savunmayacaksın bu kadar defans ne olacak Ben bu kadar defansla istanbulu tutardım fatih alamazdı bea
Çok iyi değil aslında. Takim biraz yaşli genç takviyeler yapmam lazim biraz daha. Fakat kemik kadro güzel oldu gibi...Oyuncu ararken Leicester'ın kadrosuna baktım kimin takımıysa helal olsun iyi transfer yapmış tüyolarına açığım.
Maça hazır ol!Benim fakiir kadrodan iyidir resmen sampiyonlar ligi gibi kadro dizmişssin
Hazırımda fark yemessem iyidir senin bu kardroyla kendi kadromu geliştirmek için elimdem geleni yaptım ama acemi olduğum belli oluyor.Maça hazır ol!
@Sir Crocodile ile oynayacağını söyleseydin sana tek maçlık oyuncu verirdim her türlü desteği sağlardım yavHazırımda fark yemessem iyidir senin bu kardroyla kendi kadromu geliştirmek için elimdem geleni yaptım ama acemi olduğum belli oluyor.
Yok oyle haksızlık olur yenileceksemde kendi kadromla yeniliyim .@Sir Crocodile ile oynayacağını söyleseydin sana tek maçlık oyuncu verirdim her türlü desteği sağlardım yav