Teşekkürler keyif almana sevindim. Bir iki güne gelir yeni vs videosu.Yeni vs ne zaman gelir @Sodex ?
İzlemesi çok keyifli
Teşekkürler keyif almana sevindim. Bir iki güne gelir yeni vs videosu.Yeni vs ne zaman gelir @Sodex ?
İzlemesi çok keyifli
Bilemedim şimdi. @01746 olabilir belki.Beni kimle kıyaslardınız?
Harikasın, ezici galibiyetim için daha iyi bir rakip olamazdı.Bilemedim şimdi. @01746 olabilir belki.
Mesaj sayısı ve tepkime konusunda seni geçiyorum.Harikasın, ezici galibiyetim için daha iyi bir rakip olamazdı.
Erkan için Tilgi Gin'i düşünüyorum ama video içinde Stephen Paul'da yer alacak.Erkan12 vs Stephen Paul ne zaman?
Yürü be. Seni küçümsemek gibi bir hataya düşüyordu az kalsın.Mesaj sayısı ve tepkime konusunda seni geçiyorum.
Manga bilgim senden daha iyi.
Anime bilgisinde inşallah sen benden daha iyisindir.
Genel sohbette senden daha aktifim.
Fanlık seviyem seni üçe beşe katlar.
Hacı hayırdır neyin galibiyetinden bahsediyon?
Sadece mesaj sayısı ve tepkime konusunda sayı üstünlüğün var ancak tepkime puanının mesaj sayısına oranına baktığımızda nasıl ezildiğini görürsün. Seninki boş muhabbet, malesef benim o kadar zamanım yok.Mesaj sayısı ve tepkime konusunda seni geçiyorum.
Manga bilgim senden daha iyi.
Anime bilgisinde inşallah sen benden daha iyisindir.
Genel sohbette senden daha aktifim.
Fanlık seviyem seni üçe beşe katlar.
Hacı hayırdır neyin galibiyetinden bahsediyon?
Boş adamın boş muhabbeti olur. Senin gibi işi gücü olan adamlarla kıyaslanmam bile sana eksi yazarSadece mesaj sayısı ve tepkime konusunda sayı üstünlüğün var ancak tepkime puanının mesaj sayısına oranına baktığımızda nasıl ezildiğini görürsün. Seninki boş muhabbet, malesef benim o kadar zamanım yok.
Bir tane de olsun eksimiz.Boş adamın boş muhabbeti olur. Senin gibi işi gücü olan adamlarla kıyaslanmam bile sana eksi yazar