Bak "Ben top olmam" demiyor. Siz oynayamazsınız diyor. Bir de bana tek atacakŞıracının şahidi bozacı... siz masa tenisi bile oynayamazsınız.
Bak "Ben top olmam" demiyor. Siz oynayamazsınız diyor. Bir de bana tek atacakŞıracının şahidi bozacı... siz masa tenisi bile oynayamazsınız.
Niye kızdın yahu. Ne oldu @Millennium WizardBak "Ben top olmam" demiyor. Siz oynayamazsınız diyor. Bir de bana tek atacak
Bana top demişsin niye kızmayayım.Niye kızdın yahu. Ne oldu @Millennium Wizard
Kuru iftira. Ben demedim.Bana top demişsin niye kızmayayım.
Sonuna puanım 10 kanka (Fuat'ın sesiyle oku)Yeni video yayınlandı. Bu bölümde @Tilqi_Gin ve @Erkan12 karşıya karşıya. Sürpriz sonlu.
Tilqi_Gin vs Erkan12
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde birbirleri ile paragraflarca tartışmış olan iki üye kapışıyor. Tilqi_Gin ve Erkan12!youtube.com
Terlemeden kazanmış.Yeni video yayınlandı. Bu bölümde @Tilqi_Gin ve @Erkan12 karşıya karşıya. Sürpriz sonlu.
Tilqi_Gin vs Erkan12
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde birbirleri ile paragraflarca tartışmış olan iki üye kapışıyor. Tilqi_Gin ve Erkan12!youtube.com
Stephen Paul kim ola ki?Yeni video yayınlandı. Bu bölümde @Tilqi_Gin ve @Erkan12 karşıya karşıya. Sürpriz sonlu.
Tilqi_Gin vs Erkan12
Eyvallah. Sonu ile ilgili fikri de sen vermiştin zamanında. Güzel uydu.Sonuna puanım 10 kanka (Fuat'ın sesiyle oku)