İlk kurban olarak beni seçme deHerkesin iyi olduğu alan farklı ona göre seçmeye çalışıyorum. Kimse ezici bir mağlubiyet alsın istemem ama onu da yaparız madem bu kadar isteniyor.
Yok seni öyle kolay lokma yapmam Çok bilinmeyen bir üye olur muhtemelen.İlk kurban olarak beni seçme de
Çok bişey bulamayıp bomboş bir beraberlik yapma çok bilinmeyen üyeyleYok seni öyle kolay lokma yapmam Çok bilinmeyen bir üye olur muhtemelen.
Bunu iltifat sayıyorum çünkü içinde hakaret ihtimali de varYok seni öyle kolay lokma yapmam Çok bilinmeyen bir üye olur muhtemelen.
Yok öyle yapmam ya. Beraberlik daha bir kere yaptım zaten o da istisnaydı biraz. Karar vermekte çok zorlanırsam yaparım anca.Çok bişey bulamayıp bomboş bir beraberlik yapma çok bilinmeyen üyeyle
İltifat olarak say tabiki niye hakaret olsun yahu.Bunu iltifat sayıyorum çünkü içinde hakaret ihtimali de var
Sabah sabah iyi güldüm eline sağlıkYeni video geldi. Bu bölümde @Chibi Şeytan (Yamato) ve @Mcgill (YonToryu) karşı karşıya.
Yamato vs YonToryu
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde bir karakter hakkında iki zıt görüşe sahip üye kapışıyor. Yamato ve YonToryu!youtube.com