Şşşş onu karıştırma kasa odaklan.Turuncu kafa hanginiz la
Şşşş onu karıştırma kasa odaklan.Turuncu kafa hanginiz la
Karıştırma dediğine göre kimi kastettiğin belliŞşşş onu karıştırma kasa odaklan.
Karıştırma dediğine göre kimi kastettiğin belli
@Unshinjin @UnKaidou @Skywalker Mücadelenin sonucunu doğru bildikleri için ileri ki karşılaşmalarında +1 puanla başlayacaklar.
Bir sonraki kapışma @Chibi Şeytan vs @YonToryu olacak. İsteyenler tahminde bulunabilir.
Chibi, Yontoryuya lulucia muamelesi yapar.@Unshinjin @UnKaidou @Skywalker Mücadelenin sonucunu doğru bildikleri için ileri ki karşılaşmalarında +1 puanla başlayacaklar.
Bir sonraki kapışma @Chibi Şeytan vs @YonToryu olacak. İsteyenler tahminde bulunabilir.
İkisinde severim beraberlik diyeyim.karar veremedim kim kazanır.@Unshinjin @UnKaidou @Skywalker Mücadelenin sonucunu doğru bildikleri için ileri ki karşılaşmalarında +1 puanla başlayacaklar.
Sabo gibi ölmem ama ona göre.Chibi, Yontoryuya lulucia muamelesi yapar.
Galibiyetim garanti diye yorumladım@Unshinjin @UnKaidou @Skywalker Mücadelenin sonucunu doğru bildikleri için ileri ki karşılaşmalarında +1 puanla başlayacaklar.