Onu diyorum ya işteOnunla uğraşmıyoruz bakma, yoksa Buggy tarzı bir muamele yaşar. Uncular en nihayetinde...
Onu diyorum ya işteOnunla uğraşmıyoruz bakma, yoksa Buggy tarzı bir muamele yaşar. Uncular en nihayetinde...
Çoğunluk UnKaido alır diyordu ama bir VAR kontrolü yapabilirim ileride bu vsye eğer ikisi de okeyse.Aynen fanlık konusunda senin kadar ileri gidip ban yemeyen yok. Hem mod @Mihawk 'a hem zargana dönemi Steve Rogers misali bütün gün dövüşebilen @Sir Crocodile 'e bulaştın ve sağ çıktın. @Sodex VAR kontrolü yapalım bence.
Yap reis yap.Ama fazla merhametli ve düşünceli davranma kim ne hak ediyorsa onu.Ben fazla puan aldıysam benim puanımı kes gerekirse.Çoğunluk UnKaido alır diyordu ama bir VAR kontrolü yapabilirim ileride bu vsye eğer ikisi de okeyse.
Sen kola doldursana çırak en düşük ödül seninOnunla uğraşmıyoruz bakma, yoksa Buggy tarzı bir muamele yaşar. Uncular en nihayetinde...
Bak kitapta yazıyorAynen fanlık konusunda senin kadar ileri gidip ban yemeyen yok. Hem mod @Mihawk 'a hem zargana dönemi Steve Rogers misali bütün gün dövüşebilen @Sir Crocodile 'e bulaştın ve sağ çıktın. @Sodex VAR kontrolü yapalım bence.
Ağzından kancayı çıkarınca ayarın bozuluyor hemen. Monte etmek lazım sana heralde onu...Sen kola doldursana çırak en düşük ödül senin
61e 0 yenmem lazım. 61sizle uğraştırma beniİnternetim gelsin @carpe d. em vs sen varsin
Turuncu kafa hanginiz la