Teşekkürler. Daha eklenecek şeyler bulunurdu sana da çok ezici bir galibiyet alırsan @UnMihawk laf eder belki diye düşündüm. O kendi videosunda bana hiç puan yazmadı gerçi ama olsun. Bu kadar da düşünceliyim işte.
Teşekkürler. Daha eklenecek şeyler bulunurdu sana da çok ezici bir galibiyet alırsan @UnMihawk laf eder belki diye düşündüm. O kendi videosunda bana hiç puan yazmadı gerçi ama olsun. Bu kadar da düşünceliyim işte.
@UnKaidou negatif zorlukta alır.Yeni video yayında. Bu bölümde @UnKaidou ve @UnMihawk karşı karşıya.
UnKaidou vs UnMihawk
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde Un lobisinin birbirine zıt iki üyesi kapışıyor. UnKaidou ve UnMihawk!youtube.com
Amuda kalkarak yenmiş sayilmazYeni video yayında. Bu bölümde @UnKaidou ve @UnMihawk karşı karşıya.
UnKaidou vs UnMihawk
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde Un lobisinin birbirine zıt iki üyesi kapışıyor. UnKaidou ve UnMihawk!youtube.com
Ben intikamımı almıştım nolur nolmaz diye de benim gibi kaç kişi buggyi savunur gibi kendi karakterini savunduTeşekkürler. Daha eklenecek şeyler bulunurdu sana da çok ezici bir galibiyet alırsan @UnMihawk laf eder belki diye düşündüm. O kendi videosunda bana hiç puan yazmadı gerçi ama olsun. Bu kadar da düşünceliyim işte.
İnternetim gelsin @carpe d. em vs sen varsinİşte lobinin gerçek lideri. Yoksa küllerinden doğan bir lobi mi var...
Amuda kalkarak yenmiş sayilmaz
Başka özellikleri de vardı eklemediğim. Her türlü kaybediyordun yani ben en şerefli olanını seçtim.Amuda kalkarak yenmiş sayilmaz
Aynen fanlık konusunda senin kadar ileri gidip ban yemeyen yok. Hem mod @Mihawk 'a hem zargana dönemi Steve Rogers misali bütün gün dövüşebilen @Sir Crocodile 'e bulaştın ve sağ çıktın. @Sodex VAR kontrolü yapalım bence.Ben intikamımı almıştım nolur nolmaz diye de benim gibi kaç kişi buggyi savunur gibi kendi karakterini savundu
Onunla uğraşmıyoruz bakma, yoksa Buggy tarzı bir muamele yaşar. Uncular en nihayetinde...Aynen fanlık konusunda senin kadar ileri gidip ban yemeyen yok. Hem mod @Mihawk 'a hem zargana dönemi Steve Rogers misali bütün gün dövüşebilen @Sir Crocodile 'e bulaştın ve sağ çıktın. @Sodex VAR kontrolü yapalım bence.