Zaten yapmaya başlamıştım az bir şeyi kaldı değiştirmem şu saatten sonra. Tahminde bulunan herkes UnKaidou alır dedi bu arada. Halkın düşüncesini de önemsiyoruz.Şaibe karıştı artık bu vsye
Yakında vsn geliyorŞaibe karıştı artık bu vsye
İşte adam ya benim tercihim UnKaidoBırak reis ya ne torpili. @UnMihawk 'a sorsak o bile benim kazanacağımı söyler zaten.Bu noktada benim zaferim kesin zaten.Sadece fark ne kadar olur o belirsiz.
@Sir Crocodile 'un ultisi çok aslında, o ultilerle savaş kaybetmez. Hikaye yazma, kudretli logia, köprü satış ilk aklıma gelenler.
@Sir Crocodile buggyde geçti bana neyin var-Mihawk 3 milyar üstü çıkar diyen varsa elimde bir köprü var, ucuza okuturum.
Size köprüden daha fazlasını kitledi Oda. O da size yeter...-Mihawk 3 milyar üstü çıkar diyen varsa elimde bir köprü var, ucuza okuturum.
Sana sevdanın yolları bize kurşunlar.@Sir Crocodile buggyde geçti bana neyin var
Videodaki UnKaido kim?Yeni video yayında. Bu bölümde @UnKaidou ve @UnMihawk karşı karşıya.
UnKaidou vs UnMihawk
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde Un lobisinin birbirine zıt iki üyesi kapışıyor. UnKaidou ve UnMihawk!youtube.com