@amaneden ve @Sir Crocodile'a baya bir kıyak geçmişsin bakıyorum. Bari bana da bir puan vereydin insafsız.
@amaneden ve @Sir Crocodile'a baya bir kıyak geçmişsin bakıyorum. Bari bana da bir puan vereydin insafsız.
Tüh be elimizde kalmadi@amaneden ve @Sir Crocodile'a baya bir kıyak geçmişsin bakıyorum. Bari bana da bir puan vereydin insafsız.
En düşük ödül niye artı puan?Tüh be elimizde kalmadi
Sırf puan diyeEn düşük ödül niye artı puan?
En düşük ödül niye artı puan?
@Sir Crocodile 'un ultisi çok aslında, o ultilerle savaş kaybetmez. Hikaye yazma, kudretli logia, köprü satış ilk aklıma gelenler.Nick daha uzun, artı yazar.
Onun başlatacağı savaştan ne olur. Yakında kendisinin vs videosu da geliyor bunun altında kalmam.@Sodex e savaşları ben başlatırım raconu ha? @Millennium Wizard da kaderine razı olsun
@UnKaidou torpille kazanacak diye yorumladımOnun başlatacağı savaştan ne olur. Yakında kendisinin vs videosu da geliyor bunun altında kalmam.
Yok ben yine kimin hakkı neyse onu veririm. Bildiğimiz yoldan şaşmayalım.@UnKaidou torpille kazanacak diye yorumladım
Şaibe karıştı artık bu vsyeYok ben yine kimin hakkı neyse onu veririm. Bildiğimiz yoldan şaşmayalım.