2 ve 3 değil mi benden tahmin ettiğin o tarz şeyler nadiren çıkar.Bunlarda ikisi var zaten aklımda. İyi bari yine düzgün şeyler çıktı.
2 ve 3 değil mi benden tahmin ettiğin o tarz şeyler nadiren çıkar.Bunlarda ikisi var zaten aklımda. İyi bari yine düzgün şeyler çıktı.
Cosplay yeteneği de ekleyebilirsin istersen :dBunlardan ikisi var zaten aklımda. İyi bari yine düzgün şeyler çıktı.
Bak hele bak nasıl piyasa yapıyor cıks cıks cıks.Cosplay yeteneği de ekleyebilirsin istersen :d
Aynen 2 ve 3. Güzel tavsiyeler geliyor ya senden işe yarıyor.2 ve 3 değil mi benden tahmin ettiğin o tarz şeyler nadiren çıkar.
Onun yerine geçebilecek başka bir şey daha var aklımda. Bunu da eklersem fark iyice açılabilir.Cosplay yeteneği de ekleyebilirsin istersen :d
En son bana bende seninle birini yapacağım ama rakibin sürpriz dedi ortadan kayboldu. Bir şeyler planlıyor.@UnMihawk yok mu atom bombası etkisi yapacak bir şeylerin iki tane sallayalım, olmuyor böyle hep köşeye sıkışıyoruz.
Az kaldı sabır biraz sadece net yokEn son bana bende seninle birini yapacağım ama rakibin sürpriz dedi ortadan kayboldu. Bir şeyler planlıyor.
@Sodex e savaşları ben başlatırım raconu ha? @Millennium Wizard da kaderine razı olsun