Anlayamazsın...Övgü mü sövgü mü bilemedim...
Anlayamazsın...Övgü mü sövgü mü bilemedim...
Datteye abi çeker yoluma devam ederim benKurşun sıksalar yağdan geçmez demiş özetle. Aslında ikinize de bir vs lazım ama sen büyüklerine karşı saygılısın, sonuçlarını bildiğin için büyüklere el kaldırmazsın.
Dattenin mesajları,güldürürken düşündüren,düşündükten sonra sövdüren cinstendir xDDatteye abi çeker yoluma devam ederim ben
Objektif bir vs analizi sadece.Övgü mü sövgü mü bilemedim...
Ben bunun bir tek ensesine gelişine vururum o da sevmek için.Kurşun sıksalar yağdan geçmez demiş özetle. Aslında ikinize de bir vs lazım ama sen büyüklerine karşı saygılısın, sonuçlarını bildiğin için büyüklere el kaldırmazsın.
Güzel fikirmiş bunu da eklerim bazı vslere. Sağol tavsiyen için.@Sodex Caydırıcılık gibi yıldırıcılık başlığı da ekler misin bazı vs lere? Dikkat ettim de bazılarıyla tartışırken ya da insan yazışmaları okurken "yıldım ya" diyor
Şöyle okuyunca fark ettimde @Chibi Şeytan harbi güçlü bir çar. @YonToryu için biraz araştırma yapmam gerekecek güçlü yanlarını tespit edebilmek adına. Bu vsde ona bol şans diliyorum.Kendi neslinden Edward Tövbebismillahonasılhands'i alabilecek bebe yok. Sınır tanımaz loserlığı bile ona artı yazar keza kimse hayatının her alanında bu kadar Lamia olup da böylesine hayata tutunmayı ve neşe saçmayı başaramaz. İki asetona kritik hasar yiyecek bebeyi parmaklarını badana fırçasıyla boyayan Helime üzer. +9 yağ zırhından bahsetmiyorum bile.
Yaşananlardan sonra nick değiştiren zayıf rakibine @YonToryu acımaz. En kötü 10-0.Şöyle okuyunca fark ettimde @Chibi Şeytan harbi güçlü bir çar.
@YonToryu
için biraz araştırma yapmam gerekecek güçlü yanlarını tespit edebilmek adına. Bu vsde ona bol şans diliyorum.
Ne demek efendim rica ederim. İlk bende kullanmazsanız sevinirimGüzel fikirmiş bunu da eklerim bazı vslere. Sağol tavsiyen için.
Yaşananlardan sonra nick değiştiren zayıf rakibine @YonToryu acımaz. En kötü 10-0.
Senden böyle bir destek gelmesini bekliyordum zaten.Yaşananlardan sonra nick değiştiren zayıf rakibine @YonToryu acımaz. En kötü 10-0.