O konuda net bir şey diyemem. Senin için aklımda biri yok şuan eğer varsa meydan okumayı istediğin biri söyleyebilirsin.Ne demek efendim rica ederim. İlk bende kullanmazsanız sevinirim
O konuda net bir şey diyemem. Senin için aklımda biri yok şuan eğer varsa meydan okumayı istediğin biri söyleyebilirsin.Ne demek efendim rica ederim. İlk bende kullanmazsanız sevinirim
Objektif olucağına eminim zaten. Çok kasmana gerek yok.Şöyle okuyunca fark ettimde @Chibi Şeytan harbi güçlü bir çar. @YonToryu için biraz araştırma yapmam gerekecek güçlü yanlarını tespit edebilmek adına. Bu vsde ona bol şans diliyorum.
Eyvallah. Bunu duymak beni sevindirdi. Herkesin kendine has yanlarını analiz etmeye çalışıyorum haksızlık olmasın diye. Mw'ye bir kabul ettiremedim bunu ama bakalım onunda gönlünü alırız.Objektif olucağına eminim zaten. Çok kasmana gerek yok.
Bir zorocu ile vs attırıp orada kaybettirir gönlünü alırsın MW'nin. Bu onu mutlu ederEyvallah. Bunu duymak beni sevindirdi. Herkesin kendine has yanlarını analiz etmeye çalışıyorum haksızlık olmasın diye. Mw'ye bir kabul ettiremedim bunu ama bakalım onunda gönlünü alırız.
Hangi has yanlarla analizde beni invicle karşılaştırmayı düşündün, videoyu şimdi daha çok merak ettim. :dd.pEyvallah. Bunu duymak beni sevindirdi. Herkesin kendine has yanlarını analiz etmeye çalışıyorum haksızlık olmasın diye. Mw'ye bir kabul ettiremedim bunu ama bakalım onunda gönlünü alırız.
@Sir Crocodile'a kaybetmeyi kabullenemedi o. Çaycı muhabbeti sonrası 8-0 yenilirdi şanslıydı falan diyordu.Bir zorocu ile vs attırıp orada kaybettirir gönlünü alırsın MW'nin. Bu onu mutlu eder
Öldürmeyen şey güçlendirir muhabbetini hiç duymamış herhalde MW@Sir Crocodile'a kaybetmeyi kabullenemedi o. Çaycı muhabbeti sonrası 8-0 yenilirdi şanslıydı falan diyordu.
Karşılaşma üzerine aşırı düşünmedim aslında biriniz Kid biriniz Law fanı. Genelde bu iki karakterin fanları birbirinize zıt gidiyor o yüzden iyi bir karşılaşma olur gibi geldi.Hangi has yanlarla analizde beni invicle karşılaştırmayı düşündün, videoyu şimdi daha çok merak ettim. :dd.p
Fanlık üzerine İnvic'e tek atabileceğim bir koz vardı. Fakat o kozu alıp saklamadım. O yüzden şansı var. :dd.dKarşılaşma üzerine aşırı düşünmedim aslında biriniz Kid biriniz Law fanı. Genelde bu iki karakterin fanları birbirinize zıt gidiyor o yüzden iyi bir karşılaşma olur gibi geldi.