Öyle değil, bu seferki rakibi özelinde handikaptır diyorum.Sanjicilik artık bir handikap değil avantajdır. @II. Invictus Değil mi?
Öyle değil, bu seferki rakibi özelinde handikaptır diyorum.Sanjicilik artık bir handikap değil avantajdır. @II. Invictus Değil mi?
O kozu sağlayanda @Millennium Wizard ' ı. O gün attığı resmi stoklasaydım video sonuna iyi giderdi. :dd.d Ne dediğini tam hatırlayamıyorum ama invic ölüm cerrahı Law fanı yapacak beni de gibi bir şeylerdi. sjhsjhO kozu merak ettim şimdi. Fanlık kıyasında ikinizde iddialısınız. Güzel bir karşılaşma olacaktır.
Ooo wow. Zoro lobisinin yıkımı için tek ihtiyaç invic miymiş.İnvik tek atabilir sana. Çünkü...Tek başına Zoro lobisini alıyormuş.
O caps olmaz o caps İnviği yok eden antik silah gibi birşey benim için.O kozu sağlayanda @Millennium Wizard ' ı. O gün attığı resmi stoklasaydım video sonuna iyi giderdi. :dd.d Ne dediğini tam hatırlayamıyorum ama invic ölüm cerrahı Law fanı yapacak beni de gibi bir şeylerdi. sjhsjh
Ooo wow. Zoro lobisinin yıkımı için tek ihtiyaç invic miymiş.
Baya sağlam kozmuş aslında ama kanıt olmadan eklemeyeyim bunu en iyisi.O kozu sağlayanda @Millennium Wizard ' ı. O gün attığı resmi stoklasaydım video sonuna iyi giderdi. :dd.d Ne dediğini tam hatırlayamıyorum ama invic ölüm cerrahı Law fanı yapacak beni de gibi bir şeylerdi. sjhsjh
Ooo wow. Zoro lobisinin yıkımı için tek ihtiyaç invic miymiş.
Sen de bunu bir gördüm şimdi.O caps olmaz o caps İnviği yok eden antik silah gibi birşey benim için.
Öylesine söyledim takılmak için. Onun telifi MW'ye ait. MW'nin de kılıççılar arasında çok geçiyor adı. Zoro lobisi için önce ikisi çarpışır. :dd.pBaya sağlam kozmuş aslında ama kanıt olmadan eklemeyeyim bunu en iyisi.
Invic Zoro lobisini yok eder bencede o potansiyel var kardeşimde.
Ahahaha çok iyi yapmışsın.Kaydettim.Sen de bunu bir gördüm şimdi.
Öylesine söyledim takılmak için. Onun telifi MW'ye ait. MW'nin de kılıççılar arasında çok geçiyor adı. Zoro lobisi için önce ikisi çarpışır. :dd.p
Teşekkürler. Doya doya kullan. :ddAhahaha çok iyi yapmışsın.Kaydettim.
parmaklarını badana fırçasıyla boyayan Helime