Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Sana artı yazdırdığım mesajı alıntılayıp bana sallamak?Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Ayıp oluyor ama...Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Genel bahsediyorum sana demiyorum benzer örnek görünce aklıma geldi gerçi tam benzer değil Sables atmaktan daha fazla yakınlaşmaz bunların aksineSana artı yazdırdığım mesajı alıntılayıp bana sallamak?
YakışmadıGenel bahsediyorum sana demiyorum benzer örnek görünce aklıma geldi gerçi tam benzer değil Sables atmaktan daha fazla yakınlaşmaz bunların aksine
Bir operasyon dönüyor ama çözemedim şu anlık uzak durmak lazım. @Kuroro @carpe d. em koltuklara sahip çıkın.
Reis bildiğin gibi tüm kayıtlarda ve belgesellerde bu gerçeği üstüne basa basa haykırdık. Foyalarını meydana çıkaran herkese garlingçi diyerek iftira atacaklardı. Yine ferasetimiz galip geldi. Neyse ki söz uçar caps kalır. Biz bu günleri çok önceden gördük. Yeni bir çalışmaya gerek bile duymuyoruz şu an. Bizim mazimiz yeter bu dragoncu örgütleri yıkmaya.Ortalık karışken @carpe d. em sinsi atak yedi. Uyarmak için geç kaldık.
Teröristten sonra kalleş de olduk. Sendeki nefret şu seviyelerde.Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Sorma usta şu şekil olayı tüm hatlarıyla çözmeye uğraşıyoruzBir operasyon dönüyor ama çözemedim şu anlık uzak durmak lazım. @Kuroro @carpe d. em koltuklara sahip çıkın.