Ona feraset değil gerçeğin ortaya çıkacağını fark edip tedbir almaya çalışmak denir bak adamlar nasıl itiraf etti seni kolladıklarınıReis bildiğin gibi tüm kayıtlarda ve belgesellerde bu gerçeği üstüne basa basa haykırdık. Foyalarını meydana çıkaran herkese garlingçi diyerek iftira atacaklardı. Yine ferasetimiz galip geldi. Neyse ki söz uçar caps kalır. Biz bu günleri çok önceden gördük. Yeni bir çalışmaya gerek bile duymuyoruz şu an. Bizim mazimiz yeter bu dragoncu örgütleri yıkmaya.
Reis o zamanlar rahat rahat sırt bıçaklıyordun. Şimdi insanlar uyandı diye ne bu isyan?Bende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Tek Crococu adamı 5,6 doffcu kıstırıyordunuz zamanında.. eee etme bulma dünyası burası Hüseyin efendiBende sizden sonra @Sir Crocodile değerini anladım ne kadar temiz çocukmuş.Ne güzel kavgalar edermişiz yahu ne arkadan vurma var ne kalleşlik var ne başka birşey video işi icat olundu olunalı mertlik bozuldu be :S
Yanlış anladın @carpe d. em ‘e Sabocu olarak koltuğuna sahip çık dedik. @Tiksav Lee ile @Sodex bir şeyler deniyor, lobileri ele geçirecekler gibi. Seni de yemeye çalıştılar.Ona feraset değil gerçeğin ortaya çıkacağını fark edip tedbir almaya çalışmak denir bak adamlar nasıl itiraf etti seni kolladıklarını
Ginnyye sallayıp kobraya aşıklık edenlere, kumayı satanlara, vegaya övgüler dizenlere mi yanaşsalardı?Ona feraset değil gerçeğin ortaya çıkacağını fark edip tedbir almaya çalışmak denir bak adamlar nasıl itiraf etti seni kolladıklarını
Aynen öyle. Seni evimde böyle ağırlayacağım kardeşim.Benim Hurdacı Sodexle bir problemim yok. Sabocu Sodexle bir çekişme yaşadık sadece öyle değil mi? @Sodex
Kartal anlatmaya utanır, yengeç de anlatsa inanmazlar. Garip bir olay kesiti.
Niye üzerine alındın ki senden başka alınan olmadı suçlu psikolojisi mi yoksaTeröristten sonra kalleş de olduk. Sendeki nefret şu seviyelerde.