Biraz sıkıştırınca korkudan hemen bizim lobi demeye başladı 2 saat önceki söylediklerini lobi çalışmalarını unuttu Allahım sana geliyorum@II. Invictus ne diyor kral bu.
Gören de dördümüzle kafa kafaya çarpışıyorsun sanar.. Ben video bile yapmıyorum. Seni sadece Sodex ağır tokatlıyor biz de toplu smack down yapıp dayak atarken keyif almaya bakıyoruz.
Bizim lobinin sana kurduğu üstünlük;
Onu unutmadım ama bekletiyorum video benden çıkmayacak yapacak kişi uygun olması lazım düzgün anlatmam gerek kafamda kurmam lazım falan vakti gelince eskisi gibi boş vakit bulamıyorum bu caps konusuna yetişemiyorum zaten.
Lafı yandex Türkçe-İngilizce çeviride bir kere ters düz yaptım çıkan sonuç : Bana gerek yok (patron havası) bu bizim çocuklar bile halleder (küçümseme) @Kuroro
Benim Hurdacı Sodexle bir problemim yok. Sabocu Sodexle bir çekişme yaşadık sadece öyle değil mi? @SodexBiraz sıkıştırınca korkudan hemen bizim lobi demeye başladı 2 saat önceki söylediklerini lobi çalışmalarını unuttu Allahım sana geliyorum
Ortalık karışken @carpe d. em sinsi atak yedi. Uyarmak için geç kaldık.
Bu olayın sonu belli usta @Sodex @Tiksav LeeBir operasyon dönüyor ama çözemedim şu anlık uzak durmak lazım. @Kuroro @carpe d. em koltuklara sahip çıkın.
İttifakın itirafı. Sana mı çalışıyorlar @carpe d. em ? Yoksa sen mi onlara...Ortalık karışken @carpe d. em sinsi atak yedi. Uyarmak için geç kaldık.