Hafızaları güncelleyelim bu arada, Lalo Garling lobisinin ilk fikir adamıdır Garling lobisini kurduğu için Shanks lobisinden atılmıştı.Hazır düşman seçerken Buggy lobisinden alınacak intikamı lalonun gelişe sakla @Trafalgar Law
Hafızaları güncelleyelim bu arada, Lalo Garling lobisinin ilk fikir adamıdır Garling lobisini kurduğu için Shanks lobisinden atılmıştı.Hazır düşman seçerken Buggy lobisinden alınacak intikamı lalonun gelişe sakla @Trafalgar Law
Lalo Bu adama ne oldu ? Bir anda gözlerden kayboldu.Hafızaları güncelleyelim bu arada, Lalo Garling lobisinin ilk fikir adamıdır Garling lobisini kurduğu için Shanks lobisinden atılmıştı.
Kendine ban attırmıştı en sonLalo Bu adama ne oldu ? Bir anda gözlerden kayboldu.
Law Bepo'nun sırtında yüzme olimpiyatlarına katılınca forumdaki amacımı kaybettim dedi ve kendini banlattı @Bogeyman (Lalo)Lalo Bu adama ne oldu ? Bir anda gözlerden kayboldu.
Sizin lobiyle Vista ilgileniyor reis
Geçmişe takılma günceli yaşa. Yoksa o tabela altından kimler kimler çıkar. :dd.dKapıdaki tabela yerinden oynar ve altından gerçek tabela ortaya çıkar...
Çok iyi fikir. Bununla ilgili bir videoya benim denk gelmem lazım. Bulmam lazım bir şey, yazdım bunu.Hazır düşman seçerken Buggy lobisinden alınacak intikamı lalonun gelişe sakla @Trafalgar Law
Benim capslerimin püf noktası, video/resim denk geldiklerimin karakter için ayağıma oturması. Oturan oldukça hiçbir karakterin kaçarı yok. Ben çoktan ayvayı yedim zaten. O yüzden patlattık freni son gaz ileri yani rakip seçmem. :dd.dMihawk lobisi unutmaz, affetmez, acımaz. Ona göre rakibini seç derim.
Montana'nın Marineford capsinden sonra işlerin buraya kadar gelmesini görmek sevindirici.
Güncelde Law yok ne yapayımGeçmişe takılma günceli yaşa. Yoksa o tabela altından kimler kimler çıkar. :dd.d
Yalnız o Law'ın da patlayacağı günler gelecek dostum, dikkat et kendine. Skywalker şimdiden milyonlarca caps malzemesi ayırmıştır kenaraDragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @Mihawk
Yok ya ne uğraşacam sidikli Law ile. Zaten patlamış. Maksadım sallayana sallamak.Yalnız o Law'ın da patlayacağı günler gelecek dostum, dikkat et kendine. Skywalker şimdiden milyonlarca caps malzemesi ayırmıştır kenara