@Kuroro dokunulmaz diye yorumladım...
Lalo Alpamis gibi Sengoku’nun kendisi olmalı diye yorumladım bende…Hafızaları güncelleyelim bu arada, Lalo Garling lobisinin ilk fikir adamıdır Garling lobisini kurduğu için Shanks lobisinden atılmıştı.
@Kuroro dokunulmaz diye yorumladım...
Lalo Alpamis gibi Sengoku’nun kendisi olmalı diye yorumladım bende…Hafızaları güncelleyelim bu arada, Lalo Garling lobisinin ilk fikir adamıdır Garling lobisini kurduğu için Shanks lobisinden atılmıştı.
Yardım etmediği gibi hem de lobiyi karıştırma çabaları… @KuroroLalo Alpamis gibi Sengoku’nun kendisi olmalı diye yorumladım bende…
Artık art niyet aramaya başladım ben de.Yardım etmediği gibi hem de lobiyi karıştırma çabaları… @Kuroro
Yine iftira atmaya başladı… manuel ayarlarına döndü galiba :SYardım etmediği gibi hem de lobiyi karıştırma çabaları… @Kuroro
Verdiği cevaba bakınca bir kötü hissettim. 61sizimin var bir sıkıntısı bu ara.Hastayım bahanesi? @carpe d. em
Yemişim one piece'ini cane sen eyi ol biz yine sana takılırız imkan oldukçasiz robotsunuz galiba herhangi bir hayatınınız yok.
Şu sıralar kafamın içi fikirden ziyade mukusla dolu. Az toparlayayım zihnim açılır.
Ne demek istedin o mesajda bir şey anlaşılmıyor.Yine iftira atmaya başladı… manuel ayarlarına döndü galiba :S
Yanlış yazmışım orjinal ayarlarına dönmüşsün yazacaktım ne zamandır iftira atmıyordun ne güzelNe demek istedin o mesajda bir şey anlaşılmıyor.
Yok, Alpamis gibi Sengoku’nun kendisi çıktı demek isterken ne kastettin. Korkudan @Alpamis etiketlememişsin bile.Yanlış yazmışım orjinal ayarlarına dönmüşsün yazacaktım ne zamandır iftira atmıyordun ne güzel