@Trafalgar Law'a caps yapmayı öğreten kim?
Dragon haterı lobisinden işkilleniyorum.@Trafalgar Law'a caps yapmayı öğreten kim?
Dragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @MihawkDragon haterı lobisinden işkilleniyorum.
Maşallah çok kaliteli bir ruh hastası oldun sen de SedaaaaDragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @Mihawk
Dragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @Mihawk
TeachDragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @Mihawk
Sizin lobiyle Vista ilgileniyor reisMihawk lobisi unutmaz, affetmez, acımaz. Ona göre rakibini seç derim.
Hazır düşman seçerken Buggy lobisinden alınacak intikamı lalonun gelişe sakla @Trafalgar LawMihawk lobisi unutmaz, affetmez, acımaz. Ona göre rakibini seç derim.
Kapıdaki tabela yerinden oynar ve altından gerçek tabela ortaya çıkar...Dragon'un talihsizliği 9 hafta sürmesi. Hem verilen aralar hem uzayan geçmiş. Artık bittiğine göre sıradakini bekliyorum şöyle. :dd. d @Mihawk