@Mihawk telefonlarını meşgule alıyorum...
@Mihawk telefonlarını meşgule alıyorum...
@carpe d. em @Trafalgar Law haki bilmeyen çaylak korsanlar gibi takılıyordu, bu sebeple logia @Skywalker tek taraflı şov yapıyordu ama artık herkes caps yapmaya başladı. @artyomdh bile arada gelip atıyor. @Dattebayo..!
Muhteşem ötesi olmuş.
Bi kere ben güncele gelene kadar siz her şeyi konuşmuşsunuz, şu an zamanında gömemediklerimi gömüyorum ne var...@Mushelia Bak fandaşın iki haftada caps kalitesini 2008 yılından 2022 yılına çıkartmış tak tak videoları salıyor. Sen de hala Dragon gömücem Garp gömücem deyip dur :s
Akıllara zarar silah ateşleme sahneleri vardı bu filmde.
Son 360 kavisi tam garling lobisine gider bir şeyAkıllara zarar silah ateşleme sahneleri vardı bu filmde.
Vergo görmüş Smoker = 61siz mi diyorsun güncel için?@carpe d. em @Trafalgar Law haki bilmeyen çaylak korsanlar gibi takılıyordu, bu sebeple logia @Skywalker tek taraflı şov yapıyordu ama artık herkes caps yapmaya başladı. @artyomdh bile arada gelip atıyor. @Dattebayo..!
Bir Dragoncunun yalan yanlış capslerle videolarla algı yaratmasına izin veremezdik... Birilerinin dur demesi lazımdı bu adama.@carpe d. em @Trafalgar Law haki bilmeyen çaylak korsanlar gibi takılıyordu, bu sebeple logia @Skywalker tek taraflı şov yapıyordu ama artık herkes caps yapmaya başladı. @artyomdh bile arada gelip atıyor. @Dattebayo..!