Yine biz suçlu olduk iyi mi
Yine biz suçlu olduk iyi mi
@Lucky Luke Kid ve Law nefretin zirvelerdeymiş o ne lanKid’in sivil katlettiği çarpıtılmış bir haber olabilir, OP’daki her habere inansan Kuma’ya da tiran diyorlar. Dragon rpsi mi yapıyorsun?
1003. spoiler yorumları 277. sayfa. Big Mom’dan önce yani. Hem Big Mom katilinin düşmesi seni niye bu kadar rahatsız etti? @Trafalgar LawOlum ne zaman demişim lan bunu ahahahahshjdjdkd linki var mı bunun merak ettim valla Çok büyük ihtimalle Bmyi saçma şekilde zoraki yendirilen Kid ve Law sahnelerinden sonrasıdır herhalde.O dönem benim için biraz karanlık Lawa fena bileniktim.
Dediğimi bile hatırlamıyorum ki.Montaj olabilir dikkatli olmak lazım Ama Lawın git gelleri sinirlerimi bozuyor yalan yok.Kidi artistliğinden sevmiyorum boş atar gider yapıyor hep.Ama artık nefret etmiyorum@Lucky Luke Kid ve Law nefretin zirvelerdeymiş o ne lan
Geliyor CMYLMZ videosuDediğimi bile hatırlamıyorum ki.Montaj olabilir dikkatli olmak lazım
Bu dediğimi ben bile hatırlamıyorum sen nerden biliyorsun yahu aradan 2 sene geçmiş ahahsgdhdhdj1003. spoiler yorumları 277. sayfa. Big Mom’dan önce yani. Hem Big Mom katilinin düşmesi seni niye bu kadar rahatsız etti? @Trafalgar Law
1003. spoiler yorumları 277. sayfa. Big Mom’dan önce yani. Hem Big Mom katilinin düşmesi seni niye bu kadar rahatsız etti? @Trafalgar Law