ve en ama en önemlisiShanks'a sallarsan işin yaş. @Kuroro var ekstradan ki kendisi bölüm sonu canavarı seviyesinde. Dattesi var daha bu işin.
Invictus var...
ve en ama en önemlisiShanks'a sallarsan işin yaş. @Kuroro var ekstradan ki kendisi bölüm sonu canavarı seviyesinde. Dattesi var daha bu işin.
Forum bıraktıracak isimleri vermek istemedim ama madem açık ettin @Trafalgar Law görüyorsun ekip sağlam. Demirden korksan hurdacılarla ittifak kurmazdın biliyoruz ama Shanks lobisi ekibi biraz farklı.ve en ama en önemlisiInvictus var...
Şimdiden mihawk lobisine yanlamaya başlamış
Mihawk patlasa onla da dalga geçerim, farkeden bir şey olmaz. Bir karakter düşmeye görsün, forum çullanır zaten. Lobi mobi kurtaramaz o saatten sonra. Sona kalanların tek şansı forum bir kaç yıl öncesi kadar aktif değil, daha az gömülür.Şimdiden mihawk lobisine yanlamaya başlamış
Kid patladı çullandığını göremedikMihawk patlasa onla da dalga geçerim, farkeden bir şey olmaz. Bir karakter düşmeye görsün, forum çullanır zaten. Lobi mobi kurtaramaz o saatten sonra. Sona kalanların tek şansı forum bir kaç yıl öncesi kadar aktif değil, daha az gömülür.
Kid’le ben bayağı dalga geçtim, sevdiğim karakteri sevmediklerim kadar iştahlı gömmem o kadar.Kid patladı çullandığını göremedik