Senin niyetin bozukmuş napalımSen iyi niyetle "dragoncu olma bu yanlışa düşme, yakışmaz" de adama, o sana iftira atsın. Ayıp be @Skywalker , olmadı be
Senin niyetin bozukmuş napalımSen iyi niyetle "dragoncu olma bu yanlışa düşme, yakışmaz" de adama, o sana iftira atsın. Ayıp be @Skywalker , olmadı be
O şöyle karakterler baz alınmasın boy sıralamasına göre büyükten küçüğe
En büyükleri Joe. Benden yaşlısı var mıydı şu ekipte? Ayrıca ben Law'dan nefret etmiyorum, sen Dragon'a sallıyorsun diye sallıyorum.O şöyle karakterler baz alınmasın boy sıralamasına göre büyükten küçüğe
Aslında zirve Ateş'indi de geçen kamuoyuna da yaptığım açıklamalarla beteri varmış. :dd.d
Gözükmüyor telefonda.
Ben Luffy'e de salladım. Shanks açık versin ona da sallayacağım. Sallamak için ayağıma kim oturursa burada ve spoiler konusunda eğleneceğim. Ama demek ki bir tek Dragon önemli senin için. Ya da ilgili mesajınla ilgili.... :dd.dEn büyükleri Joe. Benden yaşlısı var mıydı şu ekipte? Ayrıca ben Law'dan nefret etmiyorum, sen Dragon'a sallıyorsun diye sallıyorum.
Ne oluyor yine bilmiyorum ama haklıyızdır dediğim bi karikatür :ddGözükmüyor telefonda.
Shanks'a sallarsan işin yaş. @Kuroro var ekstradan ki kendisi bölüm sonu canavarı seviyesinde. Dattesi var daha bu işin.Ben Luffy'e de salladım. Shanks açık versin ona da sallayacağım. Sallamak için ayağıma kim oturursa burada ve spoiler konusunda eğleneceğim. Ama demek ki bir tek Dragon önemli senin için. Ya da ilgili mesajınla ilgili.... :dd.d
Ne oluyor yine bilmiyorum ama haklıyızdır dediğim bi karikatür :dd
Benden iyileri var ve çoklar diye eğlenmeyek mi... Demirden korksaydık trene binmezdik. Ne var yani ben de Mihawkçıları çekerim yanıma huh.Demi @Mihawk