Sabo avatarı çekenden korkucaz artık hep gizli işler çeviriyorlarÇekirdekten sağlam yetişti canısı
Sabo avatarı çekenden korkucaz artık hep gizli işler çeviriyorlarÇekirdekten sağlam yetişti canısı
Adamın yaptığı şeyi bu kadar kolay fark ettiğine göre bildiğin bir taktik diye düşündüm bundan doğal ne varHer şeye çelik ayna yapmak zorunda mısın?
Akainuyu yem olarak attık daha beterleri var orada @Skywalker nasıl olmuş liste garp ile dragonu layık oldukları yere koydumEvet Lufffy'e kim daha iyi ebeveynlik yapmıştır diye düşünüp tier list hazırladım bazı karakterler olmayabilir kusura bakmayın.
Dragon-Garp-Shanks üçlüsü ağır geldiği için dibe çökmüş diğerleri hacıyatmazın hava kısmı gibi üstte kalmış. Çok doğru bir denklem.Akainuyu yem olarak attık daha beterleri var orada @Skywalker nasıl olmuş liste garp ile dragonu layık olduklaru yere koydum
Reis neredeEvet Lufffy'e kim daha iyi ebeveynlik yapmıştır diye düşünüp tier list hazırladım bazı karakterler olmayabilir kusura bakmayın.
Reis rahat B tier olurdu keşke koysaydımReis nerede
Dünyanın gerçeklerini ilk Luffye öğreten o S'i en cok o hak ediyor meselaReis rahat B tier olurdu keşke koysaydım
Akainuyu da tam bu nedenden C seviyesine koydumDünyanın gerçeklerini ilk Luffye öğreten o S'i en cok o hak ediyor mesela