Sakazuki, Shanks'tan yukarıda @Dattebayo..! Ne diyır buğEvet Lufffy'e kim daha iyi ebeveynlik yapmıştır diye düşünüp tier list hazırladım bazı karakterler olmayabilir kusura bakmayın.
Üç öğün yemeğini yapan Sanji, Zoro’nun altında mı?Evet Lufffy'e kim daha iyi ebeveynlik yapmıştır diye düşünüp tier list hazırladım bazı karakterler olmayabilir kusura bakmayın.
Usopptan saygı görmesini sağlayan, Kaptanını döven adamdan üstte olur. Tüm Kekte kalleşlik yapmasa Sanji daha üstte olmalı derdimÜç öğün yemeğini yapan Sanji, Zoro’nun altında mı?
Luffynin mallığını daha uzun süre çekti o yüzden böyle yaptım birde sanjiden luffy ile alakalı bir şey daha görürüz diye bekliyorum Birde kaptanına vurdu sanjiÜç öğün yemeğini yapan Sanji, Zoro’nun altında mı?
Evet Lufffy'e kim daha iyi ebeveynlik yapmıştır diye düşünüp tier list hazırladım bazı karakterler olmayabilir kusura bakmayın.
Sakazuki, Shanks'tan yukarıda @Dattebayo..! Ne diyır buğ
John Cena olmak gurur verici.
Usopptan saygı görmesini sağlayan, Kaptanını döven adamdan üstte olur. Tüm Kekte kalleşlik yapmasa Sanji daha üstte olmalı derdim
Zoro da saldırdı Luffy’e. Dümenden değil hem ciddi.Luffynin mallığını daha uzun süre çekti o yüzden böyle yaptım birde sanjiden luffy ile alakalı bir şey daha görürüz diye bekliyorum Birde kaptanına vurdu sanji
Akainu'nun niyeti belli en azından. Shanks çocuğu iğrenç ideolojileri ile zehirleyip basamak olarak kullanacak
Karşılık vermediği halde devam etme gibi bir durum olmadı. Karşılıklıydı onlarZoro da saldırdı Luffy’e. Dümenden değil hem ciddi.