O kısma sigara repliği yakışmaz dedim gardaş.
O kısma sigara repliği yakışmaz dedim gardaş.
Yaa beni de videoya koymuşsun duygulandım... Videonun tamamını izleyemedim ama patron geldi. Mesai bitimi spikerlik yaptığım anları tekrardan izliycem..Caps konusunu domine eden Hurdacı lobisi üyeleri karşılarında beklenmedik birini buluyor...
@Montana @kaizokuou @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Sodex @Tiksav Lee @Whitebear D @Kenshiro @carpe d. em @Skywalker @Kenny
Dragon’u doğrularla ezmişsin, sözlerinde tek yanlış yok.
Nefret ve darlama düzeyin prime dönemine girdi sedaaa vakti zamanında bu halin forumda olsaydı bim poşetlerini ateşe vererek yaktığın Zorocu cesetlerinin kokusundan foruma girilmiyor olurdu.
Yapma böyle yalandan gözlerim doldu ağlayacağım neredeyseBen makara olsun diye rp yapıyorum, ha gerçek düşüncelerimi soruyorsan kutsallar kurgu karakter olduğu için özel bir nefretim yok. Okuduğum manga bana fazla geçmiyor, dizi ya da film olsa duygular belki daha çok geçerdi.
kongerculeyşınsBu tipler ne? Hahaha. Adam 500 tane mimik yapmış, aldığı ödüle bak.
Kendini Luffy'nin annesi Dragon'un eşi mi yaptın enişte darılmasın onu Dragon yaptın diye