Sen de caps yapmaya başladıysan yandık.
Ömer baba rolü yapıp, dini bütün rolü yapıp çocuğun güvenini kazanınca da lobisinin başkanlığına çöken @carpe
Fitne lobisi kurmuşsunDragon ve dragoncular bizim lobimizden değildir kenny, yanlış istihbarat
Korktuğunu belli etme usta, acemilik oldu.Sen de caps yapmaya başladıysan yandık.
@Montana MWnin Garling lobisinde olduğunu bilmiyordum @Kuroro stratejik bir hata yaptı usta...Arkadan ben destek veriyordum 2 gün tatile gittim arkasında yer alamadım bugün dağılmaya gidiyor olacak iş değil… 2 gün yokum diye altılı masa dağılıyor boş bırakmaya gelmiyor.Tam olarak dönünce el atacağım bu böyle gitmez. :/ Not : Artık ona dert yanmayın lobiden atalı çok oldu.
Ustam gündem garling lobisi iken gizlice Dragon lobisine darbe yapmışsın Dragon lobisi bizden değildir diyerek kaçamak cevaplar veriyorsunDragon ve dragoncular bizim lobimizden değildir kenny, yanlış istihbarat
Korktuğunu belli etme usta, acemilik oldu.
Anap'a döndünğz aga ayıktırayım. Twitterdan lobilere salça olursunuz artık.Tüm sosyal medya kanalları ile Garling lobisi kapatıldı algısı yapıyorlar