Dikkat et Dragon fanlarının ağzından Sabo duyamazsın. Yokmuş gibi davranıyorlar karaktere. Biz bunları gördük, yazdık zamanında ama kötü biz olduk yine.İttihat ve Terakki gibi yapılanma var. Büyük oyun dönüyor içeride.
Ulan @Montana Akainu’ya sallıyor deyince bir an gaza geldim hoşgeldin dedim ama şunu görünce sana tek söyleyeceğim
@Sodex bence sana da cevap hakkı doğdu... videonun sonunda sana dokundurmuş.
Arkadan ben destek veriyordum 2 gün tatile gittim arkasında yer alamadım bugün dağılmaya gidiyor olacak iş değil… 2 gün yokum diye altılı masa dağılıyor boş bırakmaya gelmiyor.Tam olarak dönünce el atacağım bu böyle gitmez. :/ Not : Artık ona dert yanmayın lobiden atalı çok oldu.Dof lobisi Dof'u KK yapmıştı arc boyunca. Garling lobisi iki güne dağıldı. @II. Invictus
Dragon'un Sakazuki ile aynı tastan çorba içtiğini görünce yine bunları söyleyecek mi acaba ? Amiral düşmanlığı gözünü kör etmiş...@Skywalker bugün Garling'i amirallerden çok sevdiğini itiraf etti. Kutsal dostu çıkti onun dragonculuğu düstü.
Tam gaz devam usta. Öyle kolay kolay yıkılmayız. Bu yaprak dökümünün Tanrı Vadisi fb öncesi olması en güzeli oldu...@Kuroro Hocam noluyor hocam duyduklarım doğru mu ? …
Invictus yoksa lobiler yok olmaya mahkum diye yorumladım...Arkadan ben destek veriyordum 2 gün tatile gittim arkasında yer alamadım bugün dağılmaya gidiyor olacak iş değil… 2 gün yokum diye altılı masa dağılıyor boş bırakmaya gelmiyor.Tam olarak dönünce el atacağım bu böyle gitmez. :/ Not : Artık ona dert yanmayın lobiden atalı çok oldu.
Biz Sabo için ağzımıza kötü laf almadık. Ona saldıran olursa onu da savunuruz ama Sabocu kisvesi altında devrimcileri sabote etmek isteyen bazı dış minnaklar ( @Sodex , @carpe d. em )olduğu doğrudur.Devrimci lobisi ve Dragon lobisi ikiye ayrılıyor. Bir tarafta Dragon fanları var, başını @Skywalker çekiyor.
Diper tarafta devrimi getirmeye çalışan Sabo ve saz arkadaşlarının fanları var. @carpe d. em ve @Sodex başlarında onlarında.