Sen lobideyken kutsalcı olduğunu inkar ediyordun?Kutsalcılarla devrimcileri aynı potada erittik. Başka bir büyüklük.
Sen lobideyken kutsalcı olduğunu inkar ediyordun?Kutsalcılarla devrimcileri aynı potada erittik. Başka bir büyüklük.
Ezeli düşmanları dost yapacak korkuyu saldiktan sonra mekana girişim @II. Invictus
Usta Dragon fonu mağdurlarına ve Garling lobisine şundan çekmişsin...Kutsalcılarla devrimcileri aynı potada erittik. Başka bir büyüklük.
Senin devrimcilik fos çıktı usta, konu ben değilim. Artık lider olarak @carpe d. em i muhattap alırım.Sen lobideyken kutsalcı olduğunu inkar ediyordun?
Yanlışın var ben sizin aksinize yoldaşlarıma iftira atmam.
Bonservisim elimde olacaktı aslında ama Skywalker Mbappe bekleyen Madrid gibi yapmadı direk bastırdı parayı aldı gönlü zengin adam Ama tabii Kuroro’ya kiralık gitme durumum da var anlaşmaları biliyorsun xD
Senin muhatap aldığın devrimcinin... @carpe d. em olması hiç şaşırtmadı. @Kuroro Shanks lobisine geri döndü onu dedim ben. Konuyu değiştirmeSenin devrimcilik fos çıktı usta, konu ben değilim. Artık lider olarak @carpe d. em i muhattap alırım.
Ben etkilendim usta bu konuşmadan. Cm Punk üstüne Kuroro... Karşı koyamadık.
Ne alaka geri dönmesiyle adam hep lobideydi.Senin muhatap aldığın devrimcinin... @carpe d. em olması hiç şaşırtmadı. @Kuroro Shanks lobisine geri döndü onu dedim ben. Konuyu değiştirme