O pp ne laUstam gündem garling lobisi iken gizlice Dragon lobisine darbe yapmışsın Dragon lobisi bizden değildir diyerek kaçamak cevaplar veriyorsun
O pp ne laUstam gündem garling lobisi iken gizlice Dragon lobisine darbe yapmışsın Dragon lobisi bizden değildir diyerek kaçamak cevaplar veriyorsun
Dünyanın en alfa çocuğunun ppsi. Bugün Montana nasıl kendi başına lobi yıktıysa 2/B reis de tek başına sınıf anneliğini kaldırdı :sO pp ne la
@II. Invictus u lobiden attım demiş.Arkadan ben destek veriyordum 2 gün tatile gittim arkasında yer alamadım bugün dağılmaya gidiyor olacak iş değil… 2 gün yokum diye altılı masa dağılıyor boş bırakmaya gelmiyor.Tam olarak dönünce el atacağım bu böyle gitmez. :/ Not : Artık ona dert yanmayın lobiden atalı çok oldu.
@Montana az hesaptan çık Kenny de yazsınDünyanın en alfa çocuğunun ppsi. Bugün Montana nasıl kendi başına lobi yıktıysa 2/B reis de tek başına sınıf anneliğini kaldırdı :s
@Kuroro Senin lobinin dağılmasına çözüm buldum yarın kepenkleri tekrar açarsın.Şimdi sebebi şu yapacakların da basit.Tiksav’ın ahı tutmuş altıncı hissimle kavradım.Hemen gidiyorsun discord whatsapp Instagram ne bulursan ulaşıp banını açtırıyorsun ve lobinin sağ kolu olarak tayin ediyorsun Memati gibi sadık bir Tiksav olacak yanında.Lobiyi ertesi gün açtığın zaman senden korkanları görünce küllerinden doğduğunu anlayacaksın.
Konuya iki saat sürecek bir anket ekler misin admin bey. Başlık Devrimci Lobisinin başkanı kim olmalı? Şıklar Carpe Skywalker ve Sodex...Devrimci lobisi de birazdan dağılır. Garling lobisinden de kurtulduk.
birazdan şuna evrilirsin gibiSon yaşanan tatsızlıklardan dolayı özür videosu