Aklı başında insanlar saboyu tutar ama dragonu adam yerine koymaz. Zamanında dragonu adam yerine koyanların pişmanlığı ektedir.Ustam gündem garling lobisi iken gizlice Dragon lobisine darbe yapmışsın Dragon lobisi bizden değildir diyerek kaçamak cevaplar veriyorsun
Usta ne dağılması@Kuroro Senin lobinin dağılmasına çözüm buldum yarın kepenkleri tekrar açarsın.Şimdi sebebi şu yapacakların da basit.Tiksav’ın ahı tutmuş altıncı hissimle kavradım.Hemen gidiyorsun discord whatsapp Instagram ne bulursan ulaşıp banını açtırıyorsun ve lobinin sağ kolu olarak tayin ediyorsun Memati gibi sadık bir Tiksav olacak yanında.Lobiyi ertesi gün açtığın zaman senden korkanları görünce küllerinden doğduğunu anlayacaksın.
Konuya iki saat sürecek bir anket ekler misin admin bey. Başlık Devrimci Lobisinin başkanı kim olmalı? Şıklar Carpe Skywalker ve Sodex...
Bu kadar çok mu istiyon la Garling lobisine girmeyi?
Atsana videoyuDünyanın en alfa çocuğunun ppsi. Bugün Montana nasıl kendi başına lobi yıktıysa 2/B reis de tek başına sınıf anneliğini kaldırdı :s
Valla devrimi ve demokrasiyi savunuyorlarsa, biraz cesaretleri varsa kabul ederler. Ben zaten sıfır oy almasın diye Sodexe atarım sonuca etki etmem...Tarafların izni varsa yaparım. Böyle anketler bazen ortamı beklenmedik gerebiliyor.
Kuroro ayrılan üyelere sesleniyor ben ne alaka?Bu kadar çok mu istiyon la Garling lobisine girmeyi?
Lobilerimiz aynı değil ya. Sabo lobisinde her şey yerinde, bizde herkes grup yöneticisidir. Dragoncular ise in cin top oynamaktan biraz ayarı kaçırdı, o kadarTarafların izni varsa yaparım. Böyle anketler bazen ortamı beklenmedik gerebiliyor.
Son yaşanan tatsızlıklardan dolayı özür videosu