Adamın beni savunma borcu yok carpe ne dert ettin kendineReis sende bir nifaka gerek kalmadı. Sen doğrudan kendin vurmaya başladın adama
Adamın beni savunma borcu yok carpe ne dert ettin kendineReis sende bir nifaka gerek kalmadı. Sen doğrudan kendin vurmaya başladın adama
Maçtan sonra at la yarım kalmasın. Yarın da olur.Maç oynanacak, buna cevap vermeyip beraberliğe razı olacağım @Dattebayo..!
centilmence bir maç oldu, dostluk kazansın.
Kuralı baştan koyduk bu günlük diye, maça kadar yetiştiremeyecektim. Birinci raundu ben aldım ikide ortada dediler üçü saldım. Beraberlik yeter bana kendimi yormayım.Maçtan sonra at la yarım kalmasın. Yarın da olur.
Ne oldu sana? Fazla mı geldi Monkey'ler?Ben Monkey fanlığı yaparken ailen seni tek başına dışarı bırakmıyordu Carpe
Zalımlık gördük mü dayanamıyoruz cane. Tamam belki dragon gibi kötü tercihlerin var ama bu kadar kolay da sırt dönülmez adamaAdamın beni savunma borcu yok carpe ne dert ettin kendine
Ne yaptım vurdum yahuReis sende bir nifaka gerek kalmadı. Sen doğrudan kendin vurmaya başladın adama